Arad

Alimentația și sănătatea unghiilor noastre!

Alimentația și sănătatea unghiilor noastre!

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
465

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Unghiile noastre vor fi mult mai sănătoase și vor arăta mult mai bine dacă ne vom obișnui să consumăm anumite alimente. Recomandările noastre nu se adresează doar persoanelor care au probleme cu unghiile, care sunt fie casante, fie subțiri sau deteriorate.

Sfaturile noastre sunt utile și pentru persoanele care nu avut până acum probleme legate de starea de sănătate a unghiilor. Pielea, unghiile, părul și tenul sunt importante pentru felul în care arătăm zi de zi. Toate aceste lucruri vin în contact vizual direct cu cei cu care socializăm. Nu este deloc complicat în ziua de astăzi să arătăm foarte bine în orice împrejurări și mai mult ca sigur că ne vom simți foarte bine fiind în centrul atenției tuturor.

Alimente care ne păstrează starea de sănătate a unghiilor

Ce ar trebui să mâncăm pentru a avea unghii foarte frumoase și sănătoase?

Vitamina A are un rol important în ceea ce privește starea de sănătate a unghiilor. Ea împiedică în mod eficient descuamarea unghiilor și subțierea lor. Următoarele alimente conțin cantități mari de vitamina A: morcovi, dovleac, roșii, ulei de pește, ouă, lapte, ficat, etc.

Vitamina B este și ea o vitamină foarte importantă pentru felul în care arată unghiile. Puteți consuma următoarele alimente care conțin o cantitate mare de vitamina B: carne de porc, ficat și rinichi, carne de pui, orez, cartofi, lapte, carne roșie, etc.

Zincul este un mineral important cu multe roluri în organism, necesar mai ales pentru menținerea unei imunități foarte bune. Iaurtul, fasolea, migdalele și semințele de floarea soarelui conțin cantități mari de Zinc.
De asemenea, nu este un lucru greșit să consumați și alimente bogate în calciu, mai ales dacă vă plângeți de unghii casante și subțiri.

Nu doar alimentele sunt importante pentru menținerea și recuperarea stării de sănătate a unghiilor. Spre exemplu, suplimentele naturale moderne ne pot ajuta să ne recuperăm echilibrul mineral și pe cel de vitamine al organismului, lucru care se va reflecta și în starea de sănătate a unghiilor.

Dacă suferiți de probleme ale unghiilor și dacă doriți să vă faceți în continuare manichiura în mod profesional, foarte multe saloane de manichiuri și pedichiuri folosesc astăzi produse de actualitate care au și rolul de a întări și hrăni foarte bine unghiile.

Magazine cu produse profesionale pentru manichiuri și pedichiuri moderne

FSM România este unul dintre cele mai importante magazine online care pune la dispoziția saloanelor profesionale pentru îngrijirea unghiilor, absolut toate categoriile de produse moderne necesare pentru realizarea unor manichiuri foarte frumoase și rezistente în timp.

Sunt incluse în ofertă sute de produse pregătitoare pentru manichiuri, foarte multe oje semipermanente, geluri pentru construcție, geluri color, aparatură modernă, freze unghii, dezinfectante profesionale, set-uri speciale pentru unghii, kit-uri speciale, decoruri și tatuaje, etc.