Arad

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

Alegerea verighetelor

Alegerea verighetele

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1572

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Alegerea verighetelor Verighetele sunt un accesoriu nelipsit din casele noastre si care presupune o folosire cat mai indelungata a lor si totusi nu este asa. De ce parintii si bunicii nostri le au folosit zeci de ani pe cand noi le schimbam in medie odata la doi ani.

DE CE?
Deoarece in momentul in care alegem verighetele entuziasmati de marele eveniment care urmeaza dorim sa avem verighete cat mai speciale, extravagante si iesite din comun. Asta presupune gravuri complexe de jur imprejur, numeroase pietre chiar si forme incomode.

Trebuie sa tinem cont ca degetele nu raman la fel ca la 20 ani. Apare un copil sau mai multi, ne ingrasam, slabim, facem munci fizice care ne solicita degetele chiar si diferentele dintre anotimpuri in care apar si diferente de saizeci de grade ne modifica degetele, apar problemele, dorim sa le modificam si aflam ca datorita modelului complex si foarte incarcat nu se pot modifica si trebuie sa cumparam altele. Spun acest lucru din experienta proprie.

Concluzia: intrebati bijutierul daca verighetele alese sunt practice si comode si mai ales daca se pot modifica. Verighetele sunt un simbol al dragostei si casatoriei din antichitate si pana in prezent se poarta pe mana stanga ca sa fie pe partea inimii. Verighetele nu sunt si nu trebuie sa fie un simbol al opulentei si exagerarilor.

Casa de Bijuterii Noblesse
Timisoara, Strada Capitan Damsescu, nr. 40

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/