Arad

Alege o nouă locuință în complexul rezidențial Fusion Towers

Alege o nouă locuință în complexul rezidențial Fusion Towers

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
519

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Cauți apartamente de vânzare Iași? Profită acum și cumpără unul dintre apartamentele disponibile din noul complex rezidențial de pe șoseaua Nicolina, Fusion Towers.

Ansamblul cuprinde în primă fază 46 de apartamente, dispuse într-un bloc cu 10 etaje.

În viitor, în cadrul acestui proiect vor exista 5 blocuri turn care vor însuma 300 de apartamente noi cu 1, 2 sau cu 3 camere.

Zona în care se construiește complexul este una liniștită,sigură, având acces direct și o panoramă extraordinară, fiind amplasat în apropierea stațiilor de transport în comun, a școlilor, a magazinelor, a instituțiilor publice și la 5 minute distanță de una dintre cele mai importante galerii comerciale din zona Moldovei. Proiectul rezidențial beneficiază de toate facilitățile și avantajele vieții urbane.

Întregul proiect oferă un randament investițional important. Raportul dintre zona unde este construit și prețul competitiv, finisajele de înaltă calitate, designul, confortul, generozitatea spațiilor, parcarea subterană și cea exterioară, spațiul de joacă pentru copii recomandă acest complex rezidențial de locuințe moderne ca fiind o oportunitate de a cumpără un apartament la un preț convenabil într-un imobil de încredere.

Locuințele din acest ansamblu rezidențial se pot cumpăra prin credit bancar, prin intermediul ratelor la dezvoltator pe o perioadă de până la 15 ani sau făcând plata cash. În cazul acestei ultime soluții de plată, vei beneficia de cel mai mic preț al locuinței, de 1170 euro pentru un metru pătrat construit. În cazul celorlalte metode de plată, prețul va varia. Informații despre prețurile locuințelor găsești pe pagina web www.fusion-tower.ro.

Apartamentele sunt concepute pentru a îmbina modernismul cu clasicul, luminozitatea cu siguranța și utilul cu funcționalitatea.

Finisajele realizate fac parte din gama premium, amenajările interioare au la bază marmura și granitul, băile dispun de obiecte sanitare de calitate superioară, gresia și faianța este importată, prizele și întrerupătoarele aparțin unor branduri de renume, tâmplăria este cu geam tripan, centralele termice montate în fiecare locuință funcționează prin condensare, parchetul este destinat unui trafic intens având grosimea de 10 mm. 4801 tone de fier au fost folosite pentru a se construi o suprafață de 6400 mp iar materialele pentru zidărie sunt reprezentate de cărămida Phorotherm și de BCA Ytong.

Cei care doresc pot să opteze pentru încălzire în pardoseală fără a plăti nici un ban în plus. Ușile de interior din lemn sunt produse de către Pinum- Italia iar ușile care fac accesul în apartament sunt metalice având o greutate de circa 100 kg, cu închidere dublă în 3 puncte.

Acestea sunt doar câteva dintre detaliile care trebuie luate în seamă dacă dorești să achiziționezi o nouă locuință în complexul rezidențial Fusion Towers. Mai multe informații vei primi direct de la dezvoltator atunci când vei lua legătura cu el.

Filtre articol

Categorie articol: Diverse