Arad

Alege marketingul online pentru a-ți crește afacerea

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1377

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Promovarea unei afaceri nu este un proces realizat cu o mare ușurință, însă sunt foarte multe modalități de reuşi cu succes. Una dintre cele mai bune metode pentru a crește o afacere este cea cu ajutorul marketingului online. În acest sens, E-Advertising, un nume important din acest domeniu, ne oferă o serie de sfaturi și ne prezintă avantajele pe care le poate oferi internetul pentru un business.

Beneficiile mediului online


Spre deosebire de canalele clasice de promovare (televiziune, radio, presă scrisă, etc.) mediul online este de departe cel mai avantajos. Ce beneficii pot avea cei care apelează la o strategie de marketing în această zonă? Ne va răspunde Diana Muraru, Manager Departament Vânzări E-Advertising:

„Mediul online este de departe cea mai bună metodă cunoscută de a promova o afacere. În primul rând, numărul de persoane ce utilizează internetul este de ordinul miliardelor, iar din punct de vedere geografic, acesta are acoperire la nivel mondial. Cu alte cuvinte, de ce nu ai vrea să profiți de acest avantaj? În cazul unei strategii de succes, vânzările pot crește exponențial, iar afacerea va prospera. Spre deosebire de alte canale de promovare, în mediul online cifrele sunt mult mai vizibile, rezultatele se văd imediat, iar investiția este mult mai rapid amortizată.”

Metode de promovare online


Întregul proces de promovare trebuie să țină cont de foarte multe detalii, cel mai important fiind un website de calitate și cu informații relevante. Pe baza acestuia se pot face următorii pași, fie că este vorba despre poziționarea cât mai bună a site-ului în rândul motoarelor de căutare, fie că se încearcă o dezvoltare în diversele rețele de socializare.

  • Google Adwords

Această metodă este una bazată pe principiul „pay-per-click”, în care suma investită atrage un număr de vizitatori. Este o metodă ce are ca avantaj faptul că se remarcă o creștere destul de rapidă a traficului, însă e necesară o investiție constantă pentru a beneficia în continuare de acest lucru. Din momentul în care campania Google Adwords ia sfârșit, numărul de vizitatori va cunoaște o scădere considerabilă.

  • SEO (Search Engine Optimization)

Optimizarea unui site este cea mai bună metodă de promovare și de creștere a traficului. Procesul de optimizare în conformitate cu cerințele tehnice ale motorului de căutare este unul destul de amplu. Sunt foarte multe detalii de care trebuie să se țină cont: cuvintele cheie ce sunt folosite, tehnici de link building, actualizările algoritmilor implementați de către cei de la Google și multe alte aspecte.

Cu toate că rezultatele nu apar de pe o zi pe alta, acestea vin încet dar sigur, iar spre deosebire de Google Adwords, dacă această campanie de optimizare va lua sfârșit, poziționarea site-ului nu va fi afectată. Așadar, SEO este cea mai bună opțiune pentru cei care doresc o strategie de marketing ce pune preț pe calitate. Mai multe despre acest proces de SEO se pot afla în prima carte scrisă de autori români ce tratează acest subiect, intitulată „Domină topul motoarelor de căutare”.

  • Rețelele de socializare

Pe lângă cele două mijloace de promovare menționate anterior, rețelele de socializare au un impact din ce în ce mai puternic asupra afacerilor. Continua dezvoltare a acestora și numărul tot mai mare de utilizatori le transformă într-un mediu perfect pentru a prezenta produsele și serviciile oferite, pentru a fi în contact cu potențialii și actualii clienți, precum și pentru derularea diferitelor campanii.

Ce înseamnă E-Advertising?


Cu o experiență de peste 6 ani pe piața din România, firma E-Advertising a devenit un reper pentru afacerile care doresc să ajungă în topul căutărilor și să își dezvolte nivelul de vizibilitate în mediul online. Având un portofoliu vast, de peste 700 de clienți mulțumiți de rezultate, E-Advertising a reușit să se adapteze nevoilor pe care le-au avut clienții și cerințelor în continuă schimbare ale motorului de căutare.

Mai mult decât atât, specialiștii în marketing online de la E-Advertising vin în ajutorul celor care doresc să-și îmbunătățească afacerea din mediul online cu ajutorul unui audit SEO gratuit, precum și alte sfaturi și consultanță specializată. Cei care doresc să afle mai multe detalii despre procesul de optimizare sau promovarea online o pot face folosind următoarele date de contact:

E-Advertising
Str. Mărășești, nr. 18, etaj 1, Suceava
Orar: Luni – Vineri, între orele 08:00 – 17:00
Telefon: 0732941354
E-mail: office @ e-advertising.co

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro