Arad

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/

Alege coșul de fum premium: Siguranța ta și a familiei nu este un joc cu focul!

Alege coșul de fum premium: Siguranța ta și a familiei nu este un joc cu focul!

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
398

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

În special acum, o dată cu finalul sezonului rece, un coș de fum interior necurățat la timp poate provoca intoxicații cu monoxid de carbon sau chiar incendii devastatoare de locuințe. Așa că, indiferent dacă este vorba despre o sobă clasică, un șemineu pe lemne sau orice alt dispozitiv de încălzit cu combustibil fosil, curățarea anuală a coșului de fum este esențială pentru protecția bunurilor și a sănătății familiei. Asigură-te că totul este făcut ca la carte și nu-ți asuma riscuri inutile - siguranța ta și a familiei tale nu este un joc cu focul!

Meșterii sibieni cu peste 20 de ani de experiență în domeniul soluțiilor alternative de încălzire de la Pefoc, ne explică de ce este vital să acordăm o atenție sporită în momentul în care ne decidem să construim un coș de fum la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. În acest sens, fie că este vorba despre un coș fum ceramic HOCH, coș din inox cu șamotă sau un coș din cărămidă, Pefoc vă pune la dispoziție o gamă diversificată de soluții profesionale de evacuare a fumului, eficiente și potrivite pentru fiecare tip de încălzire.

Alegerea unui coș de fum profesional este o idee recomandată mai ales că acesta reprezintă o componentă importantă a sistemului de încălzire casnică. Iar dacă urmărești și ca durata de viață să fie îndelungată, atunci ar fi ideal să te îndrepți spre o soluție de coș șamotat, învelit în izolație de vată bazaltică și coșuri de beton.

Pentru a-ți ușura munca, ne-am gândit și la câteva criterii de bază, menite să te ajute în luarea celei mai bune decizii. Lungimea coșului (hornului) trebuie să fie fie mai mare decât coama casei, pentru evitarea problemelor de funcționalitate, cum ar fi răcirea fumului. De ce trebuie evitat acest lucru? Pentru că răcirea fumului împiedică funcționarea optimă a coșului și totodată există posibilitatea ca fumul să pătrundă în încăpere.

Indiferent că este vorba despre o sobă pe lemne sau despre renumitul șemineu București, diametrul coșului de evacuare asigură tirajul optim al dispozitivului termic, împiedică depunerile de funingine (în cazul tirajului prea mic) și consumul ridicat de lemne (în cazul tirajului prea mare). Montarea coșului de fum trebuie realizată de personal calificat și autorizat, de aceea echipa Pefoc reprezintă soluția perfectă. Datorită experienței prietenilor noștri cu sediul central la Sibiu, aceștia știu cât de importante sunt, atât montajul profesional, cât și achiziționarea produsului optim!

Recomandarea specialiștilor este de a opta pentru un horn sau coș de fum izolat, ce-ți poate oferi funcționalitate mai bună, durată de viață mai lungă și care te vor ajuta să eviți cu succes, problemele legate de condens, tiraj sau coroziune la factorii externi. Prețurile coșurilor de fum de calitate sunt accesibile și variază în funcție de combustibilul folosit, calitatea materialelor, tipul coșului și evident, dimensiunile sale.

Intrând în magazinul virtual pefoc.ro poți comanda rapid produse premium și vei putea intra în legătură directă cu specialiști pregătiți în domeniul realizării montajului pentru coșuri de fum potrivite pentru orice tip de focar șemineu pe lemne pentru acasă, dar și industriale. Echipa profesională, cu experiență și autorizată pentru construirea de coșuri de fum de înaltă calitate, oferă garanție de până la 30 de ani, consultanță gratuită, dar și transport la costuri zero pentru comenzile voluminoase!

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro