Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Al tau vechi, Caragiale

Al tau vechi, Caragiale

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
3053

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 25 februarie 201419:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Al tau vechi, Caragiale

Ideea acestui spectacol este născută din realitatea vieţii. De multe ori suntem atât de singuri, deşi aparent comunicăm. Teatrul este un refugiu. A fost în perioada adolescenţei mele şi de-a lungul vieţii a reprezentat o oază în pustiul vieţii. Îi invit pe spectatorii noştri să mediteze la propria lor existenţă şi la această soluţie eternă, oferită de Caragiale: zâmbetul în asperităţile vieţii, meditaţia, jocul.

Dacă le vom stăpâni ne vom defini şi vom fi o bucurie pentru semenii noştri. Spectacolul meu se numeşte „Al tău vechi, Caragiale!) pentru că aşa îşi încheia Caragiale scrisorile către Vlahuţă. Începea adresându-i-se într-un mod dezarmant pentru noi, cei de azi – „Frate Vlahuţă“ – şi încheia aşa cum am arătat puţin mai devreme. Extrapolând, „Al tău vechi, Caragiale“ pentru „Fratele Vlahuţă“ poate însemna „Al tău vechi, Caragiale!“ pentru Andrei, Margareta, Teodora, Mihaela, pentru fiecare dintre voi.

Din punct de vedere regizoral, scrisorile către Vlahuţă îmi oferă puntea dintre momente, alternanţa între cele patru momente. Din punct de vedere tehnic, ele oferă un moment de respiro, pentru ca spectatorii să poată primi darul momentului următor. Pentru mine, aceste scrisori înseamnă meditaţia asupra condiţiei artistului, asupra prieteniei, asupra dragostei de neam. Aceste scrisori sunt puţin cunoscute pentru că nu au dimensiunea interioară a Momentelor şi pieselor de teatru scrise de Caragiale. Am onoarea să colaborez la acest spectacol cu Constantin Florea, Oltea Blaga, Dan Covrig (echipa mea de la „Năpasta“). Mă bucur să îl am pe Doru Nica alături de noi, pe mai tânăra Roxana Sabău.

Vă va surprinde ce vă spune în continuare: aveţi în acest oraş un mare actor, pe care nu l-aţi cunoscut atât cât ar fi meritat! Ar fi trebuit să fie puse spectacole special pentru el! Este vorba despre Constantin Florea. După părerea mea, dacă ar fi avut şansele lui Robert de Niro, al fi fost la fel de mare.

Filtre spectacol

Tip spectacol: Teatru

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/