Arad

Ajuta-ti copilul sa se dezvolte in plina armonie

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri social
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1767

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dezvoltarea copilului este importanta atat pentru parinti, cat si pentru cel mic, deoarece in acest mod acesta va reusi sa socializeze, sa se imprieteneasca, sa cunoasca, sa analizeze si sa se exprime dupa bunul sau plac. Cu alte cuvinte este extrem de important ca in fiecare etapa de crestere, copilul sa beneficieze de suportul, atentia si implicarea parintilor, dar si de cele mai bune si utile jucarii ce ii contureaza personalitatea.

In pedagogia copilului, etapele de crestere pana la adolescenta se impart in mai multe variabile, astfel incat: etapa de crestere primara se contureaza de la 0 la 4 ani, etapa secundara a copilarieie 4-7 ani; etapa scolara de la 7 la 12 ani, etapa pubertina de la 12-16 ani si mai apoi etapa adolescentina ce incepe la varsta de 16 ani si continua undeva pana la 20 de ani. Cu toate ca multi ar spune ca ultima perioada nu mai este perioada de copilariei ci timpul in care se trece la maturitate si implicit copilul devine adult, nu tot timpul este asa.

Sa luam spre analiza prima etapa de viata a copilului, cea de crestere primara – 0-4 ani de zile. In aceasta etapa copilul face cunostinta cu parintii, cu rudele, cu fratii si cu nasii, mai apoi face cunostinta cu modul in care percepe jucariile, culorile si cum sa isi manifeste starile de sete, foame, nevoie de schimbare sau somn. Etapele fiziologice sunt extrem de vizibile, copilul incepe a prinde jucariile, a alerga dupa ele si a le impartasi si cu alti copii de la parcul de joaca sau cu fratii mai mari din casa. Implicit, odata ajunsi la varsta de 3-4 ani, acesta necesita jucarii si dispozitive mult mai puternice, ce il ajuta sa isi dezvolte atentia, abilitatile, precum si echilibrul.

Cum ajuta bicicleta dezvoltarea copilului?


Pentru inceput este important sa iti spun ca parintii trebuie sa achizitioneze biciclete copii 4 ani si sa ii invete pe acestia mersul pe roti. In perioada de invatare si mai apoi de aplicare a mersului pe bicicleta, copilul are in vedere ascultarea, pozitionarea dupa instructiuni, sustinerea pozitiei corpului, mentinerea echilibrului si distribuirea atentiei in mai multe puncte forte. Cu alte cuvinte, chiar si acele biciclete copii 4 ani cu roti ajutatoare ii vor indemna pe pe cei mici sa se dezvolte, sa isi stabileasca pozitia corpului corecta si sa isi mentina echilibrul. In plus, concentrarea la drum, la rotirea pedalelor si mentinerea cadrului de conducere al bicicletei devin principii motivationale pentru copii. Cu timpul, acesta va reusi sa pedaleze fara ajutor, sa cunoasca regulile de circulatie cu bicicleta si implicit se va imprieteni cu un grup de copii care impartaseste aceeasi pasiune.

Timp fructificat la maxim in parc


In perioada aceasta de crestere, copii sunt tentati sa se imprieteneasca cu o multime de alti copii ce impartasesc aceleasi pasiuni sau jucarii. Desi bicicleta pentru copii este considerata o jucarie, aceasta in esenta este dispozitiv ce ajuta la dezvoltarea copilului, la bucurii zilnice si la veselie prin plimbarile in parc, prin concursurile de ciclism sau prin prinderea unor noi strategii pentru mentinerea echilibrului si pentru a realiza tot felul de acrobatii in aer.

Bicicleta pentru copii devine un nou mod de a beneficia de mai mult timp petrecut in preajma micutului, consolidate cu plimbari in parc, plimbari la bunici sau la cumparaturi. Asadar, bicicleta este un mod de relaxare atat pentru parinti, cat si pentru copii.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro