Arad

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro

Ai cărți vechi în bibliotecă? Află cum poți să le vinzi rapid!

Ai cărți vechi în bibliotecă? Află cum poți să le vinzi rapid!

Detalii articol

Categorie
Articole arta / cultura
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
858

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

În majoritatea bibliotecilor există atât cărți vechi, cât și cărți noi. Deținerea unei cantități mari de cărți vechi poate fi neavantajoasă pentru că acestea ocupă spațiu și pentru că unele dintre ele au șanse mari să nu mai fie recitite din diferite considerente (fie nu mai sunt pe placul cititorului, fie au fost deja citite, fie a fost achiziționat un exemplar mai recent al aceleiași cărți etc.) Oricare ar fi motivul, proprietarii cărților trebuie să știe că vânzarea volumelor unui anticariat este o modalitate profitabilă de a renunța la acestea.

Această variantă este avantajoasă din mai multe puncte de vedere: biblioteca poate fi reorganizată într-un timp foarte scurt, iar renunțarea la cărțile vechi devine o modalitate de a câștiga venituri suplimentare. Cu cât se vinde o cantitate mai mare de cărți, cu atât vânzătorul obține o sumă mai mare, avantaj important mai ales pentru cei care vor să vândă cantități mari de cărți sau să lichideze o bibliotecă întreagă.

Cum pot fi contactați reprezentanții unui anticariat și cum se desfășoară procesul de vânzare?


Persoanele care vor să își vândă cărțile unui anticariat pot să contacteze reprezentanții anticariatului CumparCarti.ro telefonic sau prin e-mail. Aceștia vor prelua rapid solicitarea și se vor deplasa la domiciliul vânzătorului, după stabilirea datei și locului. Ulterior, anticarii cu experiență se ocupă de evaluarea gratuită a cărților. Următorul pas îl constituie stabilirea prețului și plata pe loc a cărților. Rapiditatea, un atribut caracteristic vânzării cărților la anticariat, vine tocmai din faptul că evaluarea și plata cărților se fac pe loc, dar și prin prisma deplasării la domiciliu, astfel că vânzătorul de carte nu este nevoit să facă niciun fel de deplasare sau să trimită cărțile printr-un serviciu de curierat.

Ce cărți vechi pot fi vândute la anticariat?


Un anticariat cumpără cărți din orice domeniu. Acest lucru este valabil și pentru Cumpăr Cărți, unde se pot vinde cărți de toate tipurile: literatură, psihologie, religie, spiritualitate, chimie, artă, limbi străine etc. Anul de publicare nu este un criteriu de selecție al cărților, așa că pot fi vândute chiar și cele mai vechi cărți dintr-o bibliotecă, despre care proprietarul ar fi putut crede că nu există nicio șansă să fie valorificate în bani. Atunci când se vând cărți vechi, este important ca posesorul acestora să se asigure că sunt într-o stare bună și pot fi citite fără impedimente. Nu pot fi vândute cărți rupte, cărți care sunt foarte uzate și au pagini lipsă sau pagini pătate. Aceasta este singura condiție pe care trebuie să o îndeplinească volumele de cărți pe care o persoană vrea să le vândă la anticariat.

Prin urmare, vânzarea cărților este o variantă avantajoasă de a obține un venit în plus fără a face investiții suplimentare și poate fi o soluție potrivită atunci când se dorește reorganizarea bibliotecii. Proprietarii cărților nu trebuie decât să apeleze reprezentanții anticariatului, să le ofere adresa și să îi aștepte pentru ridicarea și plata cărților, inclusiv dacă au de vânzare sute sau mii de cărți.

Sursa Foto: Unsplash.com

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/