Arad

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Află cum poți să îți aduci mașini din Germania dacă ești o firmă care se ocupă cu inchirierea de mașini

Află cum poți să îți aduci mașini din Germania dacă ești o firmă care se ocupă cu inchirierea de mașini

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
906

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă reprezinți o firmă de închiriat mașini și dorești să aduci și alte mașini pentru ca să îți extinzi afacerea, o opțiune este să aduci mașini din Germania. În Germania găsești una dintre cele mai mari piețe auto din Europa, iar mașinile lor sunt recunoscute pentru calitate. Acesta este motivul pentru care mulți aduc mașini din această țară. Însă, procesul de a aduce o mașină sau mai multe din Germania poate fi complex și destul de costisitor.

În acest sens transport auto pe platforma Germania România este o opțiune excelentă pentru dealerii auto.

Ce ar trebui să faci?

Există mai mulți pași pe care să îi urmezi, iar printre aceștia se numără:

 • Identificarea cererii și ofertei

Primul pas este să identifici cererea și oferta. Verifică care sunt cele mai fiabile mașini pe care ai putea să le cumperi (suntem convinși că deja ți-ai făcut o părere, având deja o flotă auto) , iar mai apoi compară prețurile mașinilor disponibile la vânzare în țară cu cele ale mașinilor din Germania. În plus, vezi care sunt taxele de import și costurile de transport pentru a calcula un preț final al mașinii.

 • Dacă nu ai deja, caută furnizori și parteneri

Următorul pas este să găsești furnizori și parteneri în Germania (asta dacă de-a lungul anilor nu ți-ai făcut). Există mai multe site-uri pe internet care vând mașini și de asemenea poți merge până acolo pentru a îi găsi. Aceste parteneriate te pot ajuta la reducerea costurilor și la accelerarea procesului de import.

 • Verifică mașina și documentele

Înainte de a cumpăra o mașină asigură-te că o verifici pe ea și documentele sale. Acest lucru este important de făcut pentru a nu lua o mașină cu defecte sau acte false.

 • Transportă mașina

După ce ai verificat și cumpărat mașina urmează să o transporți în România. Există mai multe opțiuni de a face acest lucru însă cea mai eficientă este transport auto platforma Germania România.

De ce transport auto pe platformă?


Transportul auto pe platformă îți aduce mai multe beneficii, precum:

 • Transport sigur

Mașina va fi transportată în siguranță de către șoferi profesioniști cu experiență în domeniu. Prin intermediul unei platforme auto mașina va fi asigurată deoarece aceste platforme sunt gândite astfel încât să fixeze mașinile pentru a le proteja.

 • Economisirea timpului

Cu transport auto platforma Germania se poate economisi mult timp și efort. Dacă transporți mai multe mașini, cu ajutorul unei platforme le poți transporta pe toate în același timp. În plus nu va trebui să te preocupi de încărcarea sau descărcarea lor deoarece firma cu care alegi să colaborezi se va ocupa de acest aspect pentru tine.

 • Reducerea costurilor

În loc să angajezi un șofer sau mai mulți care să conducă toate mașinile în țară, o platformă auto poate să transporte mai multe mașini simultan, ceea ce reduce costurile și sporește eficiența. Nu va trebui să mai cheltuiești bani pentru personal, combustibil, cazări, mâncare, taxe de drum și posibile amenzi. Vei putea chiar să economisești bani deoarece în funcție de numărul de mașini transportate poți primi o reducere.

În concluzie, transportul mașinilor cu o platformă auto poate fi o opțiune excelentă pentru tine să aduci mașini în țară rapid, sigur și cu costuri reduse. O firmă cu vastă experiență în transportul auto internațional pe platformă este Titanic Grup. Aceștia au peste 100 de autotransportatoare care se află mereu pe drumurile din Europa și cu siguranță vor găsi o cale să te ajute și pe tine. Siguranța și profesionalismul sunt două lucruri pe care te poți baza alegându-i!

Cere-le o ofertă de preț, fie direct pe site: titanicgrup.ro, fie telefonic 0248 212 261 sau 0745 184 734 și alege cea mai bună variantă de a-ți aduce mașinile pentru flota ta auto din Germania.

Autor

 • 0Partener de afaceri

 • EM Inbound Arad - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
 • Arad
 • 0770470210

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro