Arad

Afla care este importanta folosirii cartuselor originale pentru imprimanta

Afla care este importanta folosirii cartuselor originale pentru imprimanta

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1006

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Conectate la calculator, imprimantele pot reproduce imaginile si textele dorite, pe hartia aleasa de tine. Spre exemplu, daca detineti o imprimanta Canon, ideal ar fi ca atunci cand va fi necesara schimbarea consumabilelor, sa consultati sectorul de cartuse imprimanta Canon si de acolo sa le alegeti pe cele potrivite. Daca vom utiliza consumabile de la acelasi producator, imprimantele vor avea o durata de viata prelungita.

Tipuri de imprimante


Imprimantele se impart in mai multe categorii, dupa cum urmeaza:

  • Imprimante cu jet de cerneala;
  • Imprimante cu laser;
  • Imprimante matriceale;
  • Imprimante termice.

Indiferent de tipul imprimantei pe care o detii, producatorii recomanda intotdeauna doar folosirea consumabile originale potrivite.

Cand trebuie schimbat cartusul imprimantei?


Este important sa stim faptul ca se recomanda utilizarea imprimantei macar odata pe saptamana, pentru a evita ca tusul din cartus sa se usuce. Daca facem asta, fie ca avem imprimanta cu tus sau cu laser, indiferent de marca, este necesar ca un moment dat sa ii schimbam cartusele, atunci cand se golesc. In mod evident, stim faptul ca sunt pe punctul de a se goli atunci cand domentul sau imaginea printate are o calitate proasta sau o culoare neuniforma. Totodata, pentru a sti cand acestea sunt goale, putem verifica prin intermediul PC-ului. Procedura de verificare a cartusului imprimantei se poate face cu ajutorul unor pasi simplii, chiar de pe calculatorul la care este conectat dispozitivul. Nu este necesar sa schimbam in acelasi timp atat cartusul color cat si cel negru, deoarece, cu siguranta, acestea nu se vor goli odata.

Verificarea capacitatii pentru cartuse imprimanta Canon


Este indicat sa verificati capacitatea cartuselor, din cand in cand, iar acest lucru se poate face cu ajutorul urmatorilor trei pasi:
- Accesati setarile calculatorului din butoul de Start;
- Deschideti folderul de “Printare si Scanare” unde puteti identifica imprimanta folosita. Spre exemplu, daca detineti o imprimanta Canon, veti identifica denumirea acesteia;
- Dupa ce ati identificat imprimanta, selectati si dati click dreapta pe imaginea de reprezentare a ei, dupa care, in functie de modelul pe care il utilizati, va trebui sa gasiti optiunea pentru verificarea cartuselor.

In felul acesta veti sti exact ce capacitate are fiecare cartus si daca este necesara pregatirea in scurt timp a unor consumabile noi.

De ce sa folosim consumabile originale?


In primul rand, consumabilele originale trebuie folosite pentru calitatea rezultatului obtinut. Imaginile sau documentele printate vor fi de o calitate superioara fata de cele realizate cu ajutorul cartuselor compatibile. Este cunoscut faptul ca pe piata din Romania au ajuns sa fie tot mai des folosite cunoscutele cartuse “compatibile”, care sunt niste copii fidele ale cartuselor orginale, insa de o calitate mai slaba.

De cele mai multe ori, ceea ce se produce pentru Romania este de o calitate indoielnica si, in plus, factorul cel mai important care determina acest lucru este faptul ca romanii au tendinta deseori de a cauta si de a akege lucurile cele mai ieftine. Cei mai multi tind sa caute cartusele compatibile deoarece sunt mai ieftine, din dorinta de a economisi. Specialistii atrag insa atentia asupra unei grave probleme de care multi nu tin cont. Cele mai multe problem ale imprimantelor care ajung in service-uri sunt cauzate de cartusele de o calitate indoielnica.

Unde se gasesc cartuse imprimanta performante?


Daca doriti ca imprimanta dumneavoastra sa reziste cat mai mult in timp, incearcati sa folosesti consumabile originale, pentru ca, indiferent de marca acesteia, producatorii pun la dispozitia cumparatorilor si consumabilele necesare, realizate din piese de calitate. Pentru cele mai bune oferte, accesati site-ul tonerpro.ro.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/