Arad

Activitatea pentru stropirea pomilor fructiferi are rolul de a distruge toti daunatorii plantelor - Recomandarea specialistilor de la Pesticide-Az.ro – Cei mai ieftini de pe net

Activitatea pentru stropirea pomilor fructiferi are rolul de a distruge toti daunatorii plantelor – Recomandarea specialistilor de la Pesticide-Az.ro – Cei mai ieftini de pe net

Detalii articol

Categorie
Articole arta / cultura
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1976

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Activitatile de intretinere si protejare a culturilor de pomi fructiferi sunt din ce in ce mai numeroase din cauza schimbarilor climaterice ce afecteaza perioadele de crestere si dezvoltare a copacilor. Pentru a crea "invelisuri" de protectie adecvate sunt recomandate produsele si serviciile destinate pentru stropirea pomilor fructiferi, activitati esentiale, indiferent de anotimp, prin intermediul carora sunt eliminate complet insectele daunatoare din aceasta categorie si fungile ce distrug buna dezvoltare a pomilor fructiferi.

Produsele din aceasta categorie specializate pentru stropirea pomilor fructiferi au in compozitia lor substante esentiale si compusi chimici benefici pentru sanatatea copacilor ce afecteaza, inlatura si distrug complet orice tip de daunator. Toate aceste produse determina bogatia recoltei si calitatea fructelor cultivate. Daca sunteti un agricultor cu experienta, cu siguranta ca aceste produse reprezinta o investitie sanatoasa si inteligenta pentru sporirea randamentului culturii dvs. si, in special, pentru protejarea pomilor fructiferi.

Pesticide-Az.ro recomanda stropirea pomilor fructiferi toamna

In perioada toamnei, cand se realizeaza astfel de activitati asupra pomilor fructiferi, unicul scop existent este acela de a distruge insectele care se gasesc in stadiul de iernare in aceasta perioada precum si a unor bacterii si ciuperci care pot declansa boli grave. Momentul ideal de realizare a stropirii pomilor fructiferi toamna este aproximativ in luna noiembrie, atunci cand au cazut toate frunzele copacilor. Modul efectiv de aplicare consta in imbaierea copacilor in substantele special concepute pentru acest lucru.

Stropirea pomilor fructiferi primavara

Realizarea stropirii pomilor fructiferi in perioada primaverii are principalul scop de a asigura o dezvoltare cat mai corecta,precum si cat mai armonioasa a acestora. Procesul trebuie realizat la timp, dar evident in functie si de fenofaza. Utilizarea corecta a substantelor folosite pentru realizarea stropirii pomilor fructiferi primavara reprezinta tratamente suficiente in conditii meteorologicenormale, precum si in conditiile atacurilor obisnuite ale daunatorilor.

Daca conditiile meteo sunt excesive, spre exemplu se identifica ploi abundente, atunci trebuie luate masuri suplimentare de stropire a pomilor fructiferi. Daca si daunatorii realizeaza atacuri excesive,atunci si aceste tratamente trebuei adaptate la situatia concreta intalnita prin utilizarea suplimentara a substantelor necesare realizarii stropirii pomilor fructiferi.

Pesticide-az.ro ofera solutii completa si sigure

Produsele oferite de magazinul online Pesticide A-Z sunt produse eficiente care isi realizeaza scopul pentru care au fost concepute si anume pentru a distruge daunatorii pomilor fructiferi. Cele mai bune rezultate se pot obtine doar pentru intermedil acestor substante extrem de utile pentru orice agricultor.

Cateva astfel de produse sunt:

  • FUNGURAN OH 50 WP – este un fungicid – bactericid de contact utilizat extremde des in realizarea activitatii de stropire a pomilor fructiferi. Eficienta acestui produs este ridicata si relizeaza o actiune de prevenire, precumsi de combatere a celor mai grave boli care pot aparea la pomii fructiferi ;
  • FOLPAN 80WDG – substanta este un fungicid care are o actiune curatia dar si preventiva, actionand asupra unui numar mare de ciuperci patogene care pot afecta pomii fructiferi. Este un fungicid de contact si prin urmare pomii fructiferi trebuie sa fie bine acoperiti cu aceasta substanta ;
  • Cosavet 80DF - substanta fungicidului respectiv este realizata pe baza de sulf si astfel este un remediu foarte eficient pentru fainarii care afecteaza pomii fructiferi.

Produsele oferite de pesticide-az.ro sunt produse provenite de la cei mai mari distributori cu renume international, astfel incat si calitatea acestora este una garantata. Puteti comanda produsele dorite direct pe site-ul magazinului. Pentru orice informatie suplimentara sau pentru orice nelamurire nu ezitati sa contactati un reprezentant al magazinului la numarul: 0726214441.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389