Arad

Abdominoplastie

Abdominoplastie

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Apartine de
Olariu Clinics
Vizualizari
62

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Abdominoplastie by Dr. Daniela Olariu


Grăsimea de pe abdomen se elimină destul de greu, iar acest lucru poate fi destul de demoralizant pentru aceia care au încercat diferite diete și exerciții fizice, însă nu au obținut niciun rezultat. Dacă și dumneavoastră vă confruntați cu o asemenea situație și doriți să scăpați de colăceii de pe burtă, trebuie să știți că există totuși o soluție, iar aceasta este abdominoplastia.

În continuare vom discuta despre ce este aceasta, care sunt beneficiile ei?

Ce este abdominoplastia?


Abdominoplastia este o procedură chirurgicală. Aceasta ajută la îmbunătățirea aspectului abdomenului prin eliminarea grasimii, a excesului de piele din această regiune și prin întărirea mușchilor abdominali slăbiți. Abdominoplastia poate fi o opțiune excelentă pentru cei care au încercat să scape de grăsime prin intermediul dietelor și exercițiilor fizice, dar nu au avut rezultate. De asemenea, abdominoplastia, este potrivită și pentru aceia care au slăbit semnificativ și au rămas cu un exces de piele în zona abdominală.

Ce se întâmplă în timpul procedurii de abdominoplastie?


Procedura de abdominoplastie se efectuează doar de către un medic chirurg specialist. În timpul procedurii, medicul va face o incizie de-a lungul abdomenului și va îndepărta excesul de piele și grăsimea din zona abdominală.

Beneficii abdominoplastie


Abdominoplastia aduce mai multe beneficii, printre care enumerăm:

1. Eliminarea excesului de piele și grăsime din zona abdomenului
Principalul beneficiu este dorința cea mai mare pe care o au pacienții și anume îmbunătățirea aspectului general prin eliminarea excesului de grăsime și de piele de pe abdomen.

2. Întărește mușchii abdominali slăbiți
3. Crește stima de sine
Datorită faptului că aspectul fizic se îmbunătățește, stima de sine va crește și ea.

4. Reduce posibilitatea apariției anumitor boli
Grăsimea poate aduce cu ea riscul apariției unor boli asociate cu obezitatea, precum diabetul sau bolile cardiovasculare.

Abdominoplastie rezultate


Dacă vă întrebați în cât timp se vor putea vedea rezultatele, aflați că acestea se pot vedea imediat după operație. Rezultate finale vor fi vizibile după trei luni de la operație, atunci când burta se va retrage complet. Rezultatele se pot schimba doar dacă vă veți îngrășa iar, sau dacă veți rămâne însărcinată, veți lua multe kg.... Este important ca atunci când apelați la o astfel de procedură să aveți o greutate stabilă, iar dacă sunteți femeie și doriți să rămâneți însărcinată, să amânați această intervenție.

Abdominoplastie sau lipoaspirație?


Dacă nu este șorț abdominal mare, ci doar grăsime în zona abdomenului, se poate apela la lipoaspirație (poate chiar la lipo laser). Decizia dacă este necesară o abdominoplastie, sau o lipoaspirație o va lua medicul dvs la prima consultație. Tot atunci vi se vor explica riscurile operației, vi se va spune cum va decurge procedura, samd, și medicul vă va răspunde la toate întrebările pe care le veți avea despre această procedură chirugicală.

Dacă vă întrebați la ce clinică să apelați pentru abdominoplastie, vă recomandăm Olariu Clinics. Doamna dr. Daniela Olariu, chirurg estetician cu vastă experiență în acest domeniu, vă poate ajuta să aveți corpul pe care-l doriți. Puteți programa o consultație sunând la nr de tel. 0744 263 669.