Arad

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Abalone - Regina gemelor organice

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 4 ani si 6 luni
Vizualizari
648

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Molusca din clasa gastropodelor, Abalone este clasificata ca gema organică prețioasă cu duritatea 2,5 pe scara lui Mohs. Sideful Abalone are una dintre cele mai frumoase, rare și spectaculoase culori. Se întâlnește în general cu dimensiuni între 1 cm și 30 cm, ovale sau ovaloide. Sideful Abalone unic, albastru cu nuanțe de verde se găsețte în apele calde și liniștite ale Australiei, Japoniei, Africii de Sud, Noua Zeelandă și America de Nord.

Începând cu anii 1950 Abalone a fost crescută în ferme acvatice atât pentru hrană cât și pentru sideful distinctiv care se folosește la bijuterii și obiectele decorative. Își datorează culoarea unică dietei cu alge marine. Formele diverse din sideful scoicii Abalone își datorează modificările schimbării dietei cu diferite alte alge marine. În cazuri rare molusca Abalone produce perle. Din sideful Abalone se fac bijuterii spectaculoare. Din punct de vedere spiritual scoica Abalone aduce liniște, echilibru emotional, protecție în fața bolilor fiind un simbol al fertilității.Abalone este simbolul apei în multe culturi. Posesorii sidefului Abalone sunt persoane fericite și norocoase.

Articol furnizat de: centrulgemologicroman.ro

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro