Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

8 tineri au contribuit la dezvoltarea abilităților de viață independentă a tinerilor din Timișoara prin intermediul proiecului Youth with skills

8 tineri au contribuit la dezvoltarea abilităților de viață independentă a tinerilor din Timișoara prin intermediul proiecului Youth with skills

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
420

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Youth with skills

Grupul de inițiativă și Asociația Practicienilor și Specialiștilor în Economie Socială (APSES) din Timișoara anunță finalizarea proiectului de solidaritate implementat de un grup de 8 tineri Youth with skills” 2021-2-RO01-ESC30-SOL-000038722, în cadrul Corpului European de Solidaritate.

Proiectul a fost implementat de către grupul de inițiativă pe parcursul a 12 luni, începând cu ianuarie 2021 cu finalizare în decembrie. Scopul proiectului privește dezvoltarea abilităților de viață independentă (luarea deciziilor, adaptabilitate, empatie, creativitate, management emoțional, responsabilitate, soluționarea conflictelor, negociere, gândire critică, competențe digitale), dezvoltarea abilităților de comunicare și a lucrului în echipă și dezvoltarea cunoștințelor despre importanța creșterii reușitelor educaționale, profesionale și personale în rândul tinerilor din Timișoara.

Mulțumim tuturor partenerilor și tinerilor pentru implicare și solidaritate!

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro