Arad

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro

7 tineri și-au propus dezvoltarea abilităților digitale a tinerilor timișoreni prin implementarea proiectului Think smart, think digital

7 tineri și-au propus dezvoltarea abilităților digitale a tinerilor timișoreni prin implementarea proiectului Think smart, think digital

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 9 luni si 2 saptamani
Vizualizari
215

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Think smart, think digital


Grupul de inițiativă și Asociația Practicienilor și Specialiștilor în Economie Socială (APSES) din Timișoara anunță finalizarea proiectului de solidaritate proiectul Think smart, think digital” 2021-2-RO01-ESC30-SOL-000038723, desfășurat pe parcursul anului 2022.

Credem că am reușit prin activitățile propuse să îmbunățim competențele digitale ale tinerilor, să le creștem siguranța în mediul online și să devină mai conștienți de contribuția pe care o pot avea în sprijinirea comunității timișorene.

Pe durata proiectului tinerii inițiatori au organizat ateliere practice în domeniul IT, evenimente cu experți din domeniul digital, workshop-uri în vederea dezvoltării abilităților digitale și multe alte activități extracurriculare în colaborare cu profesori și studenți ai Universității de Vest din Timișoara.

Mulțumim tuturor partenerilor și tinerilor pentru implicare și solidaritate!


Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro