Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

7 tineri și-au propus dezvoltarea abilităților digitale a tinerilor timișoreni prin implementarea proiectului Think smart, think digital

7 tineri și-au propus dezvoltarea abilităților digitale a tinerilor timișoreni prin implementarea proiectului Think smart, think digital

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
317

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Think smart, think digital


Grupul de inițiativă și Asociația Practicienilor și Specialiștilor în Economie Socială (APSES) din Timișoara anunță finalizarea proiectului de solidaritate proiectul Think smart, think digital” 2021-2-RO01-ESC30-SOL-000038723, desfășurat pe parcursul anului 2022.

Credem că am reușit prin activitățile propuse să îmbunățim competențele digitale ale tinerilor, să le creștem siguranța în mediul online și să devină mai conștienți de contribuția pe care o pot avea în sprijinirea comunității timișorene.

Pe durata proiectului tinerii inițiatori au organizat ateliere practice în domeniul IT, evenimente cu experți din domeniul digital, workshop-uri în vederea dezvoltării abilităților digitale și multe alte activități extracurriculare în colaborare cu profesori și studenți ai Universității de Vest din Timișoara.

Mulțumim tuturor partenerilor și tinerilor pentru implicare și solidaritate!


Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/