Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

5 sloturi Megaways care sunt la modă în vara anului 2023

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 9 luni si 2 saptamani
Vizualizari
665

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Industria jocurilor de cazino progresează continuu. Noile tehnologii se regăsesc sub diverse forme pe platformele de pe internet, inclusiv în îmbunătățirile aduse mecanismelor sloturilor online. Cele mai moderne păcănele se bazează pe mecanism Megaways, care face ca structura rolelor să se modifice la fiecare rotire. Principala caracteristică a acestor jocuri este reprezentată de numărul mare de linii de plată, până la 243. În multe cazuri, dispare condiția ca simbolurile să se afle pe poziții adiacente pentru a aduce un câștig. Iată 5 sloturi Megaways care sunt la modă în vara anului 2023 în acest cazinou: https://mrbit.ro/ro


AZTEC GOLD MEGAWAYS


Nu este nevoie să traversezi oceanul pentru a porni în căutarea comorilor aztece. „Aztec Gold Megaways” te duce exact în locul potrivit, printre piramide, zeități și animale sălbatice care păzesc bogățiile ascunse de civilizația dispărută (tigrul, șarpele, vulturul). Toate aceste elemente se regăsesc pe grila plasată într-un decor de legendă, în care apa din fântână strălucește ca aurul și licuricii împodobesc noaptea din junglă. Slotul are trei simboluri speciale: discul Sun Scatter, Wild-ul și piramidele Mystery. Minim cinci discuri oprite pe grilă declanșează extra rotiri cash, în timp ce toate simbolurile Mystery de pe ecran se transformă în aceeași pictogramă. Jocul are mod colapsabil, pictogramele câștigătoare dispărând și lăsând locul altora.

HOT SPIN MEGAWAYS


„Hot Spin Megaways” este un joc cu fructe și șeptari modern ca mecanism de câștig și grafică. Pe cele șase coloane și șapte rânduri se opresc diamante, steluțe, clopoței, pepeni, prune. Orice rotire poate declanșa roata Hot Spin, iar patru simboluri Scatter inițiază o serie de rotiri extra la alegere: 15 runde fără multiplicator sau 10 runde cu multiplicator x3 sau 5 runde cu multiplicator x5. Ai și posibilitatea să optezi pentru o variantă de tip Mystery – nu știi câte runde vei primi și cu ce multiplicator. În timpul seriei, apare o nouă roată care oferă modificatori noi pentru o singură învârtire.

LEGEND OF CLEOPATRA MEGAWAYS


Cleopatra, cea mai celebră regină a Egiptului Antic, apare în multe jocuri de păcănele. Acest slot este, însă, unul deosebit, pentru că permite până la 200.704 de modalități de câștig. Grila este formată din 6 role și până la 6 rânduri. Mai există un rând deasupra grilei, format din patru elemente. Fiecare element vine cu până la trei scarabei atașați. Dacă elementul participă la formarea unui câștig, atunci multiplicatorul se mărește cu numărul scarabeilor. Dacă toate cele patru simboluri de pe rândul suplimentar sunt implicate într-o combinație câștigătoare, atunci se declanșează jocul special, în care multiplicatorul nu se mai resetează după fiecare rotire.

THE RUBY MEGAWAYS


Structura grilei este identică cu cea prezentată la slotul anterior, doar că pe rândul suplimentar nu mai apar scarabei. Peste tot pe grilă sunt grămezi de galbeni, iar pe poziții apar saci cu galbeni, dolari și, mai ales, rubine. Pietrele prețioase roșii sunt de două feluri: simboluri simple și simboluri bonus. Minim patru simboluri bonus oprite pe grilă inițiază 12 rotiri extra, la care se adună cinci de fiecare dată când un rubin special apare pe ecran. Jocul are și simboluri Mystery, care se transformă toate în aceeași pictogramă la finalul rundei.

Gratuit Cantareata de muzica populara pentru nunta din Arad

Cantareata de muzica populara ofera program artistic pentru nunta. Cu un repertoriu cuprizator de muzica populara din Bihor si Banat, invitatii dumneavoastra vor avea parte de un eveniment memorabil si plin de veselie. La cerere programul poate contine si dansuri populare oferite de catre dansatori profesionisti.