Arad

5 diferenţe între cazinourile online & cazinourile fizice

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Apartine de
eAdvertising
Vizualizari
549

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă până nu demult să stai acasă şi să joci jocurile preferate era doar un vis frumos, iată că tehnologia a trecut şi de această barieră şi acum visul a devenit realitate. Cu un singur click, poţi accesa fără nicio restricţie jocul preferat. Sunt câteva diferenţe majore între cazinourile online şi cele fizice, diferenţe pe care le vei afla mai jos.

Bonusurile oferite


Nu este un secret faptul că bonusurile de care ai parte în cazinourile online sunt indisponibile în cazinourile fizice. Toate ofertele pe care le primeşti într-un cazinou online se împart în 2 mari categorii, bonusuri cu depunere şi cele fără depunere. Pentru a intra în posesia unui bonus cu depunere trebuie să îndeplineşti următoarele condiţii:

 • Să fii membru cu drepturi depline al cazinoului online unde ai ales să devii client
 • Să ai un cont valid pe care să-l alimentezi cu fondurile necesare jocului
 • Să respecţi termenii şi condiţiile de acordare dar şi de rulare al acestuia

Cel mai cunoscut bonus cu depunere pe care îl încasezi la un cazinou online este celebrul bonus de client nou care, poate să fie găsit si pe Vlad Cazino. Se acordă o singură dată la intrarea în sistem şi constă în dublarea sumei depusă iniţial, la care se adăugă în ultimul timp şi runde gratuite la sloturile platformei.

Bonusurile fără depunere sunt oferite de către cazinourile online fără ca tu să faci niciun efort financiar. În general, aceste bonusuri sunt oferite la validarea contului tău de jucător, la adresa de email, sau cu alte ocazii unice. Din categoria acestor bonusuri fac parte:

 • Bonus fără depunere de 50-100 RON pentru validarea contului, la care se adăugă un număr de spinuri gratuite la sloturile platformei
 • Bonusurile aniversare acordate cu ocazia zilei tale de naştere, care constau într-o sumă fixă de bani pe care o poţi folosi jucând slotul preferat
 • Bonusuri acordate cu ocazia diferitelor promoţii pe care cazinoul şi producătorii de software care îl aprovizionează le fac cu regularitate

Varietatea de jocuri

Este cert faptul că într-un cazinou terestru o să găseşti câteva jocuri de masă şi păcănele, din cauza spaţiului limitat în care acestea sunt amplasate. Într-un cazinou online, spaţiul este nelimitat şi cuprinde un spectru vast de jocuri. Şi această ofertă nu este una deloc mică, ci cel mai adesea este cu adevărat impresionantă. Te aşteaptă sute şi mii de jocuri care nu au cum să nu îţi satisfacă nevoile de jucător. Dintre aceste jocuri se remarcă în mod deosebit:

 • Sloturile sunt cele mai populare jocuri de noroc din oferta cazinourilor online. Au o varietate de teme, de la cele clasice, istorice sau naturale până la cele mai exotice, astfel că, pe acest segment un jucător nu are de ce să se plângă. Cântăreşte mult la păcănele modul simplu în care se joacă, pictogramele şi câştigurile rapide pe care le generează
 • Jocurile de masă sunt un alt punct de atracţie. Totul se datorează în special variantelor multiple în care se regăsesc. Ruleta, face casă bună cu jocul de blackjack, baccarat, sau cu pokerul, unde cea mai apreciată variantă este cea americană, Texas Hold’em
 • O multitudine de sisteme de joc loteristice precum bingo sau keno

Accesibilitate

Este avantajul suprem pe care cazinourile online îl au în faţa celor fizice, prin faptul că nu eşti nevoit ca jucător să te deplasezi într-o anumită locaţie pierzând în acest fel timp preţios pe care îl poţi folosi jucând slotul preferat. Din intimitatea casei tale, fără să fii condiţionat să te aşezi la o anumită masă de joc sau să aştepţi eliberarea unui slot, un singur click te va conecta instantant la jocul preferat. Deci, jocul de acasă oferă următoarele avantaje:

 • Alegi ce slot vrei să joci sau la ce masă de cărţi să te aşezi
 • Poţi accesa jocul preferat în perioada în care eşti în vacanţă
 • Locaţia poate fi oriunde în lume, atât timp cât ai o reţea bună de internet

Îți poţi prepara o băutură răcoritoare, un ceai, o cafea, sau orice găseşti de cuviinţă pentru a te instala în starea de confort necesară jocului într-un cazinou online. Se ştie că ambientul cunoscut de acasă și tabieturile pe care le pui în practică, concură la obţinerea unei stări propice pentru practicarea jocurilor de noroc.

Experienţa oferită La prima vedere eşti tentat să crezi că experienţa trăită într-un cazinou terestru este una inegalabilă prin prisma faptului că eşti într-o comunitate palpabilă şi orice câştig înregistrat are parte de aplauzele celorlalţi jucători. Este adevărat însă că şi în online, există o comunitate puternică care te identifica ca jucător. Username-ul ales este cunoscut celorlalţi datorită câştigurilor obţinute şi faptului că deja eşti un nume de referinţă în rândurile clienţilor cazinoului online şi însuşi prezenţa ta la o masă de joc este o provocare pentru adversari.

Prin urmare putem vorbi despre o experienţă similară celei obţinute într-un cazinou fizic, însă în cazinourile online ai parte şi de:

 • Dealeri live, care aduc aproape de tine adrenalina unui cazinou terestru
 • Participarea la mai multe jocuri consecutiv
 • Posibilităţi multiple de tranzacţionări financiare

Poţi încerca mai multe jocuri în acelaşi timp Dacă eşti într-un cazinou fizic, este practic imposibil sa te poți juca la mai multe mese de blackjack. Ai fi nevoit să te deplasezi de la masa de ruletă la slotul preferat, să plasezi pariul la poker şi să te întorci la jocul de blackjack, este o adevărată încercare la care niciun player nu poate face faţă. În plus, ai stârni şi atenţia gărzilor care ar considera aceste mişcări suspecte sau ţi-ar putea chiar interzice accesul pentru o lungă perioadă de timp. În cazinourile online aceste lucruri se pot întâmpla cu siguranţă, poţi juca slotul preferat, te muţi la masa de poker şi în acelaşi timp, poţi plasa şi un pariu la ruletă fără să disturbi pe nimeni şi mai ales fără să trezeşti suspiciuni.

Doar dexteritatea ta de a te descurca cu mai multe jocuri îşi spune aici cuvântul, însă, în mediul online ai acces la mai multe jocuri în acelaşi timp fără să faci rabat de la calitate, sau de la viteza de rulare a unui joc. Rămâne doar să cântăreşti avantajele cu care fiecare cazinou este înzestrat şi să alegi ceea ce ţi se potriveşte cel mai bine ca jucător!

Autor

 • 0Partener de afaceri

 • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
 • 0743243306