Arad

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro

4 semnale clare ce indica uzura amortizoarelor

4 semnale clare ce indica uzura amortizoarelor

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1380

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Achizitia de piese auto este un adevarat cosmar pentru fiecare sofer. Din nefericire, astfel de cheltuieli sunt inevitabile. Chiar si la cele mai bune masini, piesele auto se uzeaza. Ceea ce poti face pentru a evita cheltuieli inutile este sa descoperi rapid cand o piesa trebuie schimbata si sa o inlocuiesti inainte de a provoca pagube pentru alte piese.

Ne vom opri la o categorie de piese foarte importanta: amortizoarele. Cand stii ca acestea te lasa si ca trebuie sa fie inlocuite?

- Atunci cand pierzi franele din spate si ai un picaj dur la franele din fata, este bine sa iei in considerare inlocuirea amortizoarelor.
- Atunci cand pierzi tractiunea pe fata. Practic, in timpul mersului, datorita vitezei, masina tinde sa se ridice in partea din fata si sa se lase in partea din spate. Acest lucru duce la pierderea controlului si a directiei.
- Zgomote si senzatie de vibrare. Zgomotele pot sa insemne multe lucruri intr-un automobil. Daca sunt insotite de vibrare insa, sunt mari sanse sa fie vorba despre o problema cu amortizoarelor.
- Uzura accentuata a cauciucurilor. Daca anvelopele se uzeaza rapid iar tractiunea se pierde si ea destul de rapit, atunci exista cu siguranta o problema cu amortizoarele. Aceasta duce rapid la pierderea franelor, la pierderea directiei si la pierderea acceleratiei, asadar, este indicat sa fie inlocuite de urgenta aceste piese atat de importante.

De regula, un amortizor are o durata de viata medie de aproximativ 6 ani. Daca obisnuiesti sa calatoresti mult cu masina, viata amortizoarelor poate sa fie calculata si in km, care se ridica la aproximativ 80000. Chiar daca durata de viata poate sa fie relativ mare, este recomandat sa verifici aceste piese auto o data la 20 000 de km.

Sfaturi in ceea ce priveste amortizoarele


Daca vrei ca totul sa fie in regula, asigura-te ca respecti cateva sfaturi. In primul rand, revenim asupra verificarii acestora. Trebuie sa le verifici o data la 6 luni. Puteti apela cu incredere la un service auto ieftin - Auto Almira. O verificare de urgenta poate sa apara in cazul in care ai luat o groapa si se simte un soc puternic in caroserie.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro