Arad

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/

3 sfaturi pentru vopsirea mobilierului

3 sfaturi pentru vopsirea mobilierului

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
465

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Doar pentru că are câțiva ani buni de când l-ai achiziționat iar aspectul său nu mai este la fel de atrăgător precum în prima zi, asta nu înseamnă că ar trebui să renunți la mobilierul vechi. Cel puțin nu atât timp cât există soluții pentru a-l face din nou să arate precum atunci când era nou. Un mod minunat de a readuce mobilierul la viață implică recondiționarea lui. Dar cum se recondiționează corect mobilierul din lemn? Ei bine, în acest articol am pregătit câteva recomandări ce îți vor fi de mare ajutor în misiunea ta de a readuce mobilierul la viață. Iată care sunt pașii pe care ar trebui să îi urmezi numai decât:

Pregătește obiectele de mobilier


Recondiționarea obiectelor de mobilier trebuie să reînceapă numaidecât cu pregătirea acestora. Ce ai de făcut mai exact? Ei bine, înainte de a căuta o vopsea universală satinată, va trebui să îndepărtezi vopseaua veche. Cum poți face asta? Folosește șmirghel sau hârtie abrazivă cu ajutorul căreia vei reuși să șlefuiești eficient fiecare parte a obiectelor de mobilier. De asemenea, ai putea folosi și alcool tehnic sau chiar săpun lichid realizat din ulei de in, iar în acest mod vopseaua veche va fi mai ușor de îndepărtat. Este o activitate ce necesită multă răbdare dar și timp, însă este un pas ce îți poate garanta rezultate grozave pe care nu ai voie să îl sari.

Începe cu un strat de grund


Chiar dacă ai dat jos vopseaua veche, nu înseamnă că poți începe deja să aplici vopsea pentru mdf lucios. Graba strică treaba, așa că ar trebui ca mai întâi să începi cu un strat de grund. Rolul grundului este acela de a ajuta vopseaua pe care o vei aplica ulterior să adere perfect, iar astfel vei obține o acoperire excelentă. Altfel spus, grundul reprezintă poate cea mai bună bază pentru aplicarea vopselei, iar de aceea nu ar trebui niciodată să sari peste acest pas. De asemenea, după aplicarea grundului și după uscarea sa ai putea avea în vedere șlefuirea folosind hârtie abrazivă, iar astfel vei uniformiza perfect obiectele de mobilier pe care dorești să le readuci la viață.

Vopsirea mobilierului


Odată urmați cei doi pași de mai sus, poți începe procesul de vopsire a mobilierului în sine. Cu toate acestea, nu uita că este esențial să optezi pentru o vopsea universală de bună calitate, pe care mai apoi va trebui să o aplici în mai multe straturi. Sigur, o vopsea universală își va face treaba destul de bine, însă poți alege o vopsea special dedicată suprafețelor din lemn. Recomandarea noastră este să alegi o vopsea pe bază de apă, deoarece aceasta este ușor de aplicat, se usucă rapid și totodată are un aspect foarte plăcut.

În final, ai mai putea avea în vedere doar aplicarea unui strat de ceară sau ulei, pentru a proteja în acest mod vopseaua și mobilierul de deteriorările ce apar în mod obișnuit odată cu trecerea timpului. Pune în practică toate aceste sfaturi și cu siguranță vei reuși să obții rezultate excelente!

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro