Arad

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/

3 motive pentru care ne place să jucăm ruleta

3 motive pentru care ne place să jucăm ruleta

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
2283

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Ruleta, Rota Fortune sau Roata norocului, filosofie medievală, zei, regi și mister. Deși nu se cunoaște cu exactitate când a fost inventată, ruleta are o istorie de peste 400 de ani și conform Rote Fortuna, în care zeița învârtea roata și era stabilit dacă un rege este înălțat sau doborât, așa și jocul nostru din zilele noastre hotărăște dacă urmează fericire sau tristețe.

De-a lungul timpului, ruleta a suferit mai multe modificari, una dintre ele fiind adăugarea unui buzunar extra – 0 – care mărea avantajul Casei. Modificarea regulilor de joc a avut ca rezultat mai multe variante de joc, pe care le puteți citi la cazino.info/ruleta/. Deși, în timp, au aparut mai multe versiuni de jocuri de masă, ruleta a rămas printre favorite, fiind un joc extrem de simplu, cu reguli ușoare și care răspunde pozitiv la niște strategii de joc bine puse la punct. Se spune că, să nu joci niciodată ruleta cu un delear profesionsit, deoarece acesta are modul lui de a arunca bila și dacă nu ești receptiv la acest patern, vei pierde întotdeauna. Din fericire acest lucru nu este posibil online, cum de altfel nu este nici bluff-ul la jocul de poker.

Jocul de ruletă îți oferă mai multe variații de joc, cu mai multă sau mai puțina adrenalină inclusă, în funcție de categoria de jucători din care faci parte. Dacă ești printre profesinoști s-ar putea să te îndrăgostești de Ruleta Americană, în care avantajul Casei este foarte mare, datorită celui de al doilea zerou. Dar tocmai de aici și excesul de adrenalină în așteptarea rezultatului – plasezi aceleași pariuri, dar la un risc mult mai mare.

În urma unor studii conduse de psihologi, s-a dovedit că Ruleta este un joc popular, mai ales în rândul femeilor, care de cele mai multe ori nu știu să piardă și nu pot controla sentimentul de auto-învinovățire. S-a dovedit că femeile preferă Ruleta, versus Blackjack sau Poker, deoarece rezultatul este aleatoriu și nu poate fi influențat de nici o strategie, astfel femeile pun un rezultat negativ pe seama ghinionului, scăpând de sentimentul de vinovăție. În altă ordine de idei, bărbații explică o pierdere cu un doar simplu " imi permit să pierd banii aștia". Să fie oare vorba doar de grandomanie sau bărbații știu într-adevăr să piardă elegant?

La Ruletă, în comparație cu alte jocuri de cazinou, atunci când faci un pariu, cunoști cu exactitate cotele și sansele tale de câștig. Bila se învârte, se oprește și apar rezultatele, bune sau rele. Nu ai nici o putere asupra rezultatului, dar te poți ajuta de regulile jocului, cunoașterea unor pariuri sigure dar care au cote mai mici și alături de o strategie de pariere bună, cum este Martingale, poți avea rezultate foarte bune pe termen lung.
Reguli ușoare și transparente, emoțiile dinaintea aterizării bilei, neputința de a influența jocul, aglomerarea din jurul mesei, urale și aplauze de la jucători sau spectatori, toate acestea au contribuit în egala măsură pentru că jocul de ruletă să rămână unul dintre favoritele cazinourilor, vreme de 400 de ani.

Gratuit Cantareata de muzica populara pentru nunta din Arad

Cantareata de muzica populara ofera program artistic pentru nunta. Cu un repertoriu cuprizator de muzica populara din Bihor si Banat, invitatii dumneavoastra vor avea parte de un eveniment memorabil si plin de veselie. La cerere programul poate contine si dansuri populare oferite de catre dansatori profesionisti.