Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

„25 de franturi de viata”

Brosura „25 de franturi de viata” – la Arad

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 4 ani si 1 luna
Apartine de
Atrium Mall
Vizualizari
2651

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 27 noiembrie 201318:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

După ce, în urmă cu mai bine de o lună a fost lansată, la Timişoara, prima broşură editată în cadrul Campaniei Help25, conţinând poveştile adevărate ale doamnelor care ţin "piept" cancerului la sân de ani de zile, va fi prezentată, în 27 noiembrie, de la ora 18.30, în librăria Cărtureşti din Atrium Mall.
Grupul de Suport „Violeta” al Persoanelor Diagnosticate cu Cancer la Sân este locul unde înveţi să ai curajul să pronunţi cuvântul „cancer”, unde înveţi să spui „am avut cancer”, locul unde înveţi să te accepţi aşa cum eşti, locul unde lumea este obişnuită cu părul tuns foarte scurt şi cu perucă, locul unde poţi să plângi şi nimeni nu va râde de tine pentru că te înţelege, pentru că fiecare în parte a trecut prin aşa ceva. 25 frânturi de viaţă îti oferă ocazia să cunoşti 25 de doamne, să pătrunzi dincolo de amănunte efemere şi să vezi 25 de LUPTĂTOARE care au hotărât să înfrunte cancerul la sân folosind, pe lângă tratamentele clasice şi o altă metodă de luptă: CREATIVITATEA.

Mai multe naraţiuni ale doamnelor din Grupul de Suport au fost publicate deja şi în mediile de socializare online, iar autoarele povestirilor au fost prezente, deja, la numeroase evenimente derulate, în ultimele două luni, sub sigla Help25. Ele au devenit susţinătoare de bază ale campaniei, vorbind, ori de câte ori au avut ocazia, despre importanţa prevenţiei şi depistării precoce în cancerul la sân. Peste câteva zile, arădenii vor avea ocazia, la rândul lor, să le cunoască pe aceste minunate doamne, să discute cu ele şi, totodată, să afle mai multe despre Campania Help25.

Vă aşteptăm în număr cât mai mare la o întâlnire pe care, în mod cert, nu o veţi uita uşor!

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro