Arad

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro

2100 de fire de țigări netimbrate, ridicate în vederea confiscării în această dimineață de Jandarmii Arădeni

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Apartine de
Jandarmeria Arad
Vizualizari
1179

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Vineri, 16 februarie a.c., în jurul orei 07:00, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, aflat în serviciu de ordine și siguranță publică, a observat în zona Pieței Fortuna, din municipiul Arad, două persoane de sex feminin care comercializau țigări netimbrate.

După ce și-au declinat calitatea, au trecut la indentificarea celor două persoane stabilindu-se că ambele au domiciliul în mun. Arad.

În urma controlului făcut asupra bagajelor, s-au găsit la numita S.R în vârstă de 43 de ani un număr de 58 de pachete, iar la B.S în vârstă de 38 ani, un număr de 47 de pachete țigarete netimbrate sau timbrate necorespunzător.

Țigările găsite au fost ridicate în vederea confiscării și predate organelor de urmărire penală împreună cu actele de sesizare, având în vedere că fapta este asimilată infracțiunii de ,,colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia”, conform prevederilor Codului Vamal al României.

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro