Arad

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/

20 de voluntari români și internaționali și-au adus aportul pentru o educație mai bună a copiilor ce provin din grupuri defavorizate din Timișoara

20 de voluntari români și internaționali și-au adus aportul pentru o educație mai bună a copiilor ce provin din grupuri defavorizate din Timișoara

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
359

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Volunteering in non-formal education in Timișoara


Asociația Practicienilor și Specialiștilor în Economie Socială (APSES) din Timișoara anunță finalizarea stagiului de voluntariat pe termen scurt (01.07.2022 și 31.08.2022) „Volunteering in non-formal education in Timișoara” 2021-2-RO01-ESC51-VTJ-000044837 prin Corpului European de Solidaritate.

Voluntarii au promovat atitudinea tolerantă și interculturalitatea prin educație nonformală, abordarea unei educații ecologice, dezvoltarea spiritului artistic prin ateliere de artă și reducerea stereotipurilor prin informarea despre diferitele țări implicat în proiect. De asemenea, sperăm ca experiența dobândită să-i ajute pe tinerii voluntari în pregătirea lor pentru obținerea unui loc de muncă în viitor.

Mulțumim voluntarilor și colaboratorilor pentru că au făcut posibilă realizarea activităților, iar astfel am obținut rezultatele preconizate!

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro