Arad

Gratuit Cantareata de muzica populara pentru nunta din Arad

Cantareata de muzica populara ofera program artistic pentru nunta. Cu un repertoriu cuprizator de muzica populara din Bihor si Banat, invitatii dumneavoastra vor avea parte de un eveniment memorabil si plin de veselie. La cerere programul poate contine si dansuri populare oferite de catre dansatori profesionisti.

10.000 de lei, fără tragere la sorți! Promoția verii este la BetOne

10.000 de lei, fără tragere la sorți! Promoția verii este la BetOne

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
749

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Bet One are promoția verii. Urcă la “Cota 10.000” și arată cât de bun parior ești! Ai văzut terminalele Bet One din orașul tău.

Bet One are promoția verii. Urcă la “Cota 10.000” și arată cât de bun parior ești! Ai văzut terminalele Bet One din orașul tău. Le găsești în agențiile BetOne sau în sălile Las Vegas Games. Acolo sunt marile câștiguri. Acolo se joacă în fiecare lună campionatul pariorilor. Doar la Bet One poți câștiga 10.000 de lei, fără tragere la sorți. Cum e posibil? Plasezi un bilet cu o cotă cât mai mare, indiferent de miză, la terminalul BetOne. Dacă biletul tău este câștigător intri în concurs. Clasamentul se actualizează zilnic și îl găsești aici

La finalul lunii primele 5 cote câștigătoare iau banii, fără tragere la sorți. Locul 1: 10.000 de lei, Locul 2: 5.000 de lei, Locul 3: 3.000 de lei, locurile 4-5: 1.000 de lei.

Cote fără egal în România și bonus 135%
Dar asta nu este singura promoție unicat în România, pe care o găsești la BetOne. Câștigi mult mai ușor, pentru că ai BONUS 135% la biletul jucat, cu 20 de evenimente pariate. În plus, ai tot timpul COTE MĂRITE la meciurile zilei. Garantat 100% la BetOne vor fi cele mai mari cote din România!

Retragi banii pe loc. Totul cash
Terminalele BetOne sunt următorul nivel în pariurile sportive. Nu vrei să pariezi online și să treci prin toate acele etapele de creare a contului sau să aștepți câteva zile până când îți primești câștigul? Aici n-ai nevoie de card, ai control total, îți faci singur biletul pe un ecran cu touch, extrem de ușor de accesat. Și retragi banii când vrei tu 24 de ore din 24. Ai inclusiv opțiune de cash out pentru a fi fără griji.

Ce mai găsești la terminalele Bet One:
  • Oferta cu cele mai bune cote (și nu sunt vorbe în vânt)
  • Pariuri live și opțiunea de cash-out rapid
  • Statisticile de care ai nevoie pentru un pariu informat
  • Ponturi furnizate de specialiștii noștri
  • Concursuri care o să te uimească
  • Jocuri virtuale cu premii incredibile.

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/