Arad

Timisoara Business Days 2015

Detalii stire

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 6 ani si 10 luni
Vizualizari
1028

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In perioada 31 martie - 1 aprilie 2015 va avea loc la Timisoara, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara ediția numărul 18 din seria de evenimente Business Days.

Evenimentul va avea peste 100 de speakeri din țară și din străinătate.

Pe durata celor 2 zile pline participanții vor putea participa la:
- 4 conferințe
- 4 sesiuni speciale cu invitati key-note dedicate sucesului in afaceri
- 20 de workshopuri și ateliere interactive (a caror tema a fost aleasa pe baza unei cercetari de piata, interviuri efectuate pe un esantion de 150 de oameni de afaceri din regiunea din jurul Timisoarei)
- 12 manifestari speciale la care au acces toti participantii
- 4 masterclass-uri cu invitati straini sau profesori derulate in parteneriat cu universitati si scoli de mba de renume din lume (la care au acces doar cei cu tichete de acces premium si vip)
- 2 sesiuni de business networking de tipul open
- 2 seri de business networking international, derulate in parteneriat cu ambasade, consulate, camere de comert bilaterale (doar pe baza de invitatie)
- 2 cine speciale VIP (doar pe baza de invitatie)
- degustare de vinuri
- prezentare de moda
- expozitie
- vip lounge (destinat doar invitatiilor vip)
- zona speciala de socializare si business networking

De asemenea participantii vor putea folosi in mod gratuit aplicatia de matchmaking, meet-me care permite cautarea in baza de date cu participantii, identificarea de oportunitati, solicitarea de schimburi de date de contact sau setarea unor intalniri de afaceri in zona de business networking.

Pana in data de 15 martie este posibila achizitionarea de tichete de acces cu o reducere de 15%, in cadrul campaniei early-bird.

Toate tichetele de acces sunt de tipul MULTIPASS si permit accesul pe baza aceluiasi badge de acces a mai multor persoane, dar nu simultan.

Pentru detalii, lista de speakeri, program si alte detalii va rugam sa consultati site-ul evenimentului: http://www.businessdays.ro/Evenimente/Timisoara-2015

Detalii despre platforma Business Days se pot obtine consultand prezentarea de aici: http://issuu.com/laszlopacso/docs/business_days_2014_-_prezentare_pro

Va incurajam sa aflati mai multe si despre alte prooiecte Business Days:

- Business Days TV - http://tv.businessdays.ro/
- Business Days Magazine - http://issuu.com/laszlopacso/docs/bdm_nr.04