Arad

Suspecti de savarsirea de infractiuni, prinsi de jandarmi

Detalii stire

Categorie
Stiri administratie
Modificat
acum 8 ani si 7 luni
Vizualizari
1050

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Suspecţi de săvârşirea de infracţiuni, prinşi de jandarmi

Miercuri, 19 februarie a.c., în jurul orei 18:20, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, aflat în serviciu pe raza municipiului Arad, a fost solicitat în zona unui complex comercial, de către doi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad, pentru legitimarea şi stabilirea identităţii a trei persoane care se aflau lângă un autoturism înmatriculat în Bulgaria.
În momentul în care jandarmii s-au apropiat, cele trei persoane au urcat în respectivul autoturism şi au demarat în viteză. Jandarmii au pornit în urmărirea lor, solicitând totodată sprijinul colegilor. În scurt timp, în zona Podgoria, autoturismul cu cele trei persoane a fost blocat pe o stradă cu sens unic.
Persoanele au fost observate în timp ce aruncau din autoturism, în mers, o borsetă. Aceasta a fost recuperată, iar pe baza documentelor găsite a fost identificat proprietarul ei. Contactat de jandarmi, acesta a precizat că borseta i-a fost sustrasă din autoturismul său în timp ce încerca să repare o pană. El a mai precizat şi că doreşte să depună plângere împotriva celor ce i-au sustras bunurile.
La stabilirea identităţii, cele trei persoane au prezentat documente de legitimare emise în Bulgaria. Asupra lor există suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea mai multor infracţiuni de furt din autoturisme.