Arad

Rezultate in misiuni

Detalii stire

Categorie
Stiri administratie
Modificat
acum 4 ani si 3 saptamani
Vizualizari
692

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad au asigurat măsurile de ordine publică, pe timpul zilelor libere prilejuite de minivacanța de 1 Mai. Misiunile au avut drept scop menținerea și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, în zona de competență a inspectoratului.
Pe timpul acțiunilor și misiunilor desfășurate, în perioada 1 - 3 mai a.c., au fost aplicate 36 sancțiuni contravenționale, valoarea totală a amenzilor fiind în cuantum de 11700 lei. Sancțiunile au fost aplicate pentru săvârșirea de fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, pentru fapte ce constituie contravenții în domeniul piscicol și pentru o faptă ce constituie contravenție, săvârșită pe timpul unei competiții sportive.
Echipajele de jandarmi au intervenit, de asemenea, la opt apeluri primite din partea cetățenilor, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 sau direct la dispeceratul inspectoratului. Apelurile au fost făcute, în mare parte, pentru aplanarea unor conflicte.