Arad

Noaptea devoratorilor de publicitate Arad 2008

Detalii festival

Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 5 ani si 5 luni
Vizualizari
1656

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 28 noiembrie 2008 

Voteaza & Distribuie

Prezentare festival

Noaptea devoratorilor de publicitateArad , 28 noiembrie ora 21 , Teatrul Ioan Slavici


Un spot publicitar bun, de 30 de secunde, poate sa opreasca respiratia privitorilor timp de cinci secunde. O reclama bine facuta, de un minut, poate sa accelereze bataile inimii pentru cateva minute. Ce poate face o noapte de arta publicitara?
In seara de vineri, 28 noiembrie 2008, la Teatrul Ioan Slavici din Arad, de la ora 21:00, aradenii pot sa vada un spectacol de arta in productia publicitara.
Noaptea Devoratorilor de Publicitate prezinta in editia 2008 spoturile care au emotionat 60 de natiuni. In noaptea celei mai lungi pauze publicitare, barierele lingvistice sunt devorate de scurtele comedii sau drame de 30 de secunde. Acestea devin inteligibile pentru fiecare, indiferent din ce colt al lumii provin.
Alaturi de zecile de reclame premiate, interzise, fascinante, Noaptea Devoratorilor de Publicitate contine si un program de divertisment, concursuri si surprize.


Teo de la Trupa Deko va va starni pofta de ras si va anima o noapte plina de publicitate, premii si buna dispozitie.400 de spoturi publicitare si 6000 de wati va astepta pentru a va tine treji si cu imaginatia jucausa. Partenerii si sponosorii au pregatit pentru public o serie de concursuri interactive si premii.
Biletele au fost puse in vanzare incepand cu data de 14 noiembrie 2008 si se gasesc la Teatrul Ioan Slavici si la Libraria Alexandria. Pretul unui bilet este de 40 lei, iar elevii si studentii beneficiaza de reducere, pretul biletului pentru acestia fiind de 30 lei.Ii asteptam in 28 noiembrie la Teatrul Ioan Slavici pe toti cei care doresc sa devoreze meniul unei nopti de publicitate intr-un spectacol deja consacrat.