Arad

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/

Misiuni la sfarsit de saptamana

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 9 ani si 7 luni
Vizualizari
820

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad au acționat, în acest sfârșit de săptămână, pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, în zona de competență.
Jandarmii arădeni s-au aflat în zona de desfășurare a manifestărilor publice prilejuite de zilele localităților Ineu, Dorobanți și Șimand, la ruga de la Păiușeni și ruga de vară de la Petriș, de asemenea, la manifestările cultural-artistice ocazionate de “Târgul de fete” de pe Muntele Găina. Competițiile sportive au fost asigurate din punct de vedere al ordinii publice, printre acestea numărându-se manifestările motociciștilor ce au avut loc sâmbătă, 18 iulie a.c., în municipiul Arad și sâmbătă și duminică la Pecica.
Jandarmii arădeni au acționat și pe linia menținerii ordinii publice.Au fost, astfel, constituite patrule de jandarmi și patrule mixte ce au acționat în sistem integrat. Echipajele au răspuns apelurilor venite, din partea cetățenilor, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 sau direct la dispeceratul inspectoratului.
Pe timpul misiunilor de ordine și siguranță publică, au fost aplicate 23 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4700 lei. Sancțiunile au fost aplicate pentru fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, pentru fapte de comerț ilicit și contravenții în domeniul piscicol.


Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro