Arad

Masuri de ordine la manifestari publice

Detalii stire

Categorie
Stiri administratie
Modificat
acum 8 ani si 1 luna
Vizualizari
1353

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad asigură măsurile de ordine pe timpul manifestărilor publice care au loc, în acest sfârşit de săptămână, în județul Arad.

Jandarmii se vor afla în zona de desfășurare a manifestării sportive “Raliul Aradului Atrium Mall”, în perioada 7 - 9 mai a.c., a meciului de rugby de pe stadionul Sânnicolau Mic și a meciului de fotbal din orașul Pâncota, în data de 9 mai a.c.

Manifestările cultural – artistice vor fi, de asemenea, asigurate din punct de vedere al ordinii publice. Astfel, jandarmii vor veghea la desfășurarea în condiții de siguranță a Festivalului “Euromarionete 2015”, ce va avea loc în zona Teatrului Clasic din municipiul Arad, a manifestărilor din Piața “Avram Iancu” Arad, din data de 9 mai a.c. și a manifestărilor “Zilele orașului Pecica”.

Pentru a preveni producerea unor incidente nedorite și a unor situații de tulburare a ordinii publice, jandarmii recomandă participanților la manifestări să evite implicarea în conflicte, să acorde atenție deosebită bunurilor personale și să respecte indicațiile organizatorilor, precum și ale echipajelor de jandarmerie aflate în teren.