Arad

Interventie la apel de urgenta prin 112

Detalii stire

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 5 ani si 5 luni
Vizualizari
646

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Vineri, 31 iulie a.c., în jurul orei 5.40, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost solicitată intervenţia unui echipaj în zona unui imobil de locuințe situat în zona centrală a municipiului Arad.
La adresa precizată, jandarmii au identificat un bărbat care deranja liniștea locatarilor din zonă, ascultând muzică la volum foarte mare. Conform declarațiilor vecinilor, persoana reclamată le-a deranjat liniștea, în repetate rânduri, în special în ore ale nopții.
Persoana în cauză a fost identificată, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 43 de ani, cu domiciliul în respectivul imobil. Acesta a fost sancționat contravențional cu 200 lei amendă pentru tulburarea liniștii locatarilor.
După primirea sancțiunii contravenționale, bărbatul, care prezenta semne vizibile că ar fi consumat alcool, a continuat să amenințe că aruncă imobilul în aer și că își va da foc. A fost calmat de jandarmi, fiind solicitată și ambulanța pentru consult de specialitate.