Arad

Infractiune la un meci de fotbal

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 9 ani si 6 zile
Vizualizari
934

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pe timpul meciului de fotbal ce a avut loc vineri, 29 mai a.c., pe stadionul “Motorul” din municipiul Arad, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad au depistat o persoană care a pătruns în arena sportivă deși avea interdicție în acest sens.
Persoana a fost depistată după ce a trecut de punctul de acces în arena sportivă.
Jandarmii au procedat la legitimarea persoanei, în vederea stabilirii identității iar, după verificări, a rezultat că este vorba de un bărbat în vârstă de 25 de ani, cu domiciliul în municipiul Hunedoara.
La verificări, s-a constat că împotriva persoanei s-a dispus o sancțiune contravențională complementară de interzicere a accesului la meciuri de fotbal masculin, pentru o perioadă de un an, începând cu data de 11 aprilie a.c.
Având în vedere că “fapta unei persoane căreia i s-a interzis accesul la unele competiţii sau jocuri sportive de a încerca, folosind orice mijloace, să pătrundă ori de a pătrunde în arena sportivă unde se desfăşoară o competiţie sau un joc sportiv de genul celor pentru care s-a dispus interdicţia” constituie infracţiune, conform prevederilor Legii nr. 4/2008, modificată și completată, jandarmii au întocmit, în acest caz, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.


Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/