Arad

Incep inscrierile in Liga Profesorilor Exceptionali

Detalii stire

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 5 ani si 1 luna
Vizualizari
663

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a lansat campania “LIGA PROFESORILOR EXCEPȚIONALI”, campanie ce își propune recunoașterea meritelor acelor dascăli care onorează, prin rezultatele și implicarea lor, această nobilă misiune. Pentru a intra în competiție, profesorii se pot înscrie pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro, prin completarea unui formular tip și trimiterea documentelor care să susțină candidatura, alături de o descriere a activității desfășurate.

Concursul se adresează tuturor învăţătorilor şi profesorilor de la clasele I la a XII-a, care s-au remarcat de-a lungul carierei prin folosirea unor metode de predare ce au avut rezultate notabile, prin implicarea în viaţa comunităţii, realizări în afara şcolii, prin recunoaşterea meritelor de către elevi, părinţi sau colegi. Criteriile de înscriere includ şi preocuparea continuă pentru formare, încurajarea şi susţinerea elevilor aflaţi în situaţii dificile,implicarea în activităţi caritabile şi, nu în ultimul rând, descoperirea şi îndrumarea elevilor talentaţi care au probat, prin rezultate, daruirea şi talentul dascalilor pe care i-au avut.

Pentru a intra în concurs, profesorii se pot înscrie pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro, prin completarea unui formular tip şi trimiterea documentelor care să susţină candidatura, alături de o descriere a activităţii desfăşurate.

În urma voturilor online la nivel naţional, din primii 50 de clasaţi vor fi selectate, de către o comisie special creată, 10 dintre cele mai relevante profile. Aceşti 10 finalişti vor putea fi votaţi, online, până la 15 iunie 2014, data încheierii concursului. Comunicarea clasamentului şi acordarea premiilor se va face într-o emisiune televizată, de impact naţional.

Toţi cei zece finalişti ai Ligii profesorilor excepţionali sunt câştigători. Profesorii vor fi implicaţi, timp de un an, până la următoarea ediţie, în activităţi speciale, vor avea acces la materiale şi evenimente de interes şi vor fi sprijiniţi în misiunea lor.

Organizat de către Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Fisher International şi aflat la prima ediţie,”Liga Profesorilor Excepţionali” este o recunoaştere a contribuţiei pe care profesorii o au, neîncetat, la evoluţia societăţii în care trăim.