Arad

Gemi Center

Detalii centru comercial

Adresa
Arad, Strada Nicolae Titulescu, nr. 3
Telefon
0257368010, 0357408718, 0722207053
Fax
0257368010
Categorie
Centre Comerciale
Modificat
acum 2 saptamani si 4 zile
Vizualizari
4525

Voteaza & Distribuie

Prezentare centru comercial

S.C.Gemi Center S.R.L. Arad este o firma cu capital integral romanesc privat care are ca asociat unic pe dl. Cosma Gheorghe unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri din Romania si nu numai.
Gemi Center isi propune realizarea primului Centru Comercial din Arad cu cei mai buni colaboratori din tara si strainatate.
Este situat în una din zonele cu cea mai mare densitate urbana a Aradului pe soseaua care face legatura intre Timisoara, Arad si Oradea. Acest cartier a cunoscut în ultimi ani o dezvoltare certa, din punct de vedere comercial aici functionand deja magazinele Billa si Profi ) dar si pe plan rezidential ( sau construit blocuri noi A.N.L.), educational (este finalizata constructia Universitatii Aurel Vlaicu ), medical (clinica Euromedic Romania, singurul centru de diagnosticare imagistic din tara). Este începuta( constructia unui hotel si în viitorul apropiat începe constructia unui mare centru sportiv apartinând grupului de firme Gemi Center.
Prin specificul si prin modul de organizare, Gemi Center îsi propune sa se adreseze unui segment de cumparatori de clasa si sa satisfaca toate dorintele acestuia la cel mai înalt grad de profesionalism . În acest sens, în centrul comercial Gemi Center îsi vor gasi locul firme specilizate cu nume consacrate în lumea modei. Structurat pe doua( nivele, spatiul va fi compartimentat în functie de suprafetele solicitate si potrivit unui plan de marketing bine conceput anterior. Din suprafata totala a terenului de 6489 mp, o suprafata de 3044 mp este ocupata de parcari, terase, accese auto si pietonale, iar o suprafata de 790 mp ocupata de spatiile verzi. Centrul comercial are o suprafata de vânzare de aproximativ 5300 mp, ce cuprinde atât parterul, cât s,i etajul. Accesul clientilor la etaj se va realiza prin utilizarea scarilor. Centrul este prevazut cu scara exterioara de incendiu, lift pentru marfa având o capacitate de 2000 kg) si doua depozite pentru marfa, câte unul la fiecare nivel. Centrul dispune de urmatoarele facilitati: sisteme de climatizare, sonorizare, video, contra incendiilor, telefonie Romtelecom s,i RDS, internet si spatii de depozitare.