Arad

Festivalul Folk Fest

Detalii

Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 5 ani si 3 luni
Vizualizari
887

Voteaza & Distribuie

Descriere

Festivalul Folk Fest, aflat la cea de-a VI-a editie, care se va desfasura in perioada 6 – 7 mai, va avea loc in Club Space (Strandul Neptun) aduce la Arad nume sonore ale folk-ului autohton ca: Mircea Baniciu, Mircea Vintila, Adrian Ivanitchi, Mircea Bodolan, Dinu Olarasu si altii.Selectia a fost realizata de Mircea Bodolan si, desi bugetul a fost unul de criza, organizatorii s-au straduit sa ofere si anul acesta un program pe placul publicului. Astfel ca va exista si o a treia zi de festival, 8 mai, cand va fi organizat un after – party in clubul Flex.


Editia de anul acesta se va intitula „Celor care ne-au dat" si va fi o editie dedicata iubirii si recunostintei fata de aceia care ne-au dat viata. Programul va incepe, in fiecare dintre cele trei zile, de la orele 20, iar pretul unui bilet este de 10 lei.


Lista completa a invitatilor de anul acesta o gasiti pe site-ul Casei de Cultura a Municipiului Arad www.culturaarad.ro.


Desfasurandu-se sub deviza „Folk is not dead", pentru ca, nu-i asa, muzica buna nu are moarte, manifestarea a crescut in amploare de-a lungul timpului devenind una dintre cele mai importante manifestari dedicate muzicii folk din Romania, si atragand public de pe intreg cuprinsul tarii.


sursa: vestic.ro