Arad

Expo Market Jackson

Expo Market Jackson

Detalii centru comercial

Adresa
Arad, Strada Feleacului
Telefon
0721281916
Categorie
Centre Comerciale
Modificat
acum 3 saptamani si 6 zile
Vizualizari
5197

Voteaza & Distribuie

Prezentare centru comercial

Încă din 1994, Complexul EXPO MARKET JACKSON este, de atunci încoace, un veritabil „barometru de prețuri” pentru întregul oraș.

Complexul EXPO MARKET JACKSON este unul dintre extrem de puținele repere ale pieței din vestul țării care rezistă și care trebuie să existe – fiecare dintre micii comercianți și fiecare client putând găsi propriul său set de argumente în acest sens.

Cele peste 300 de standuri ale agenților economici găzduite în Complexul Jackson reprezintă realitatea economică din spatele bilanțurilor contabile întocmite în birouri. Nu există un barometru mai eficient pentru a măsura puterea de cumpărare a arădenilor decât analiza unei zile „oarecare” în coloratul bazar din spatele Spitalului Județean.

Oferta este într-atât de diversificată încât e imposibil să nu găsești ceea ce cauți. Desigur, discutăm despre cerințele pieței medii și despre produse accesibile oricărui tip de cumpărător, dar, având în vedere situația economică actuală ne-a transformat, practic, pe toți în acest tip de cumpărător, egalizându-ne din punct de vedere financiar

Orar centru comercial

Luni - Sambata: 9:00 - 17:00

Filtre centru comercial

Program extra: Sambata