Arad

Conferinta Dan Puric la Arad cu tema "Suflet romanesc"

DAN PURIC – Conferinta “Suflet romanesc”, Arad

Detalii

Telefon
0744699789
Web
www.biapartner.ro
Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 5 ani si 4 luni
Vizualizari
2370

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 24 noiembrie 201318:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Dan Puric - Conferinta ,,Suflet romanesc”, Arad, Sala Cinema “Dacia”, Duminica, 24.11.2013, ora 18,00 Dan Puric, exemplară conştiinţă a societăţii civile, cunoscut actor şi regizor, va prezenta publicului aradean, Duminica, 24 Noiembrie, orele 18,00, la Sala Cinema ”Dacia” - conferinţa “Suflet Românesc”.

Evenimentul este organizat de BIA Partner Events si se doreste a fi o avanpremiera la conferinta si lansarea cartii cu acelasi nume de la Ateneul Roman, in luna decembrie.

In deschiderea conferintei, organizatorii au pregatit o surpriza participantilor! Va fi organizata o tombola pentru toti cumparatorii de bilete. Norocosul extras din urna se va bucura de un premiu "spumos" oferit de Cramele Recas, in calitate de partener principal al evenimentului.

De o bucurie vor avea parte si ascultatorii Radio Timisoara si West Regional TV Arad! …..daca suna si raspund corect la o intrebare, intra automat in posesia unei invitatii pentru 2 persoane din partea organizatorului, precum si a unei sticle de vin “La putere”, oferita de partenerul principal, Cramele Recas.

Biletele sunt disponibile la agentia Filarmonicii si pe www.biapartner.ro.