Arad

Concurs national "Tanarul Ambasador Lions al Secolului 21"

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Vizualizari
1180

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Clubul Lions Arad 2007, al doilea club Lions din Arad, chartat in anul 2007 ca parte a Districtului 124 Romania a Clubului Lions International, avand ca membrii exclusiv doamne, are deosebita onoare de a va face cunoscut faptul ca, plecand de la motto-ul „Tineri de astazi liderii de maine”, a organizat pentru prima data in Romania in data de 20 iunie 2015, in incinta Hotel Best Western Central Arad, etapa nationala a concursului TANARUL AMBASADOR LIONS AL SECOLULUI 21.
Acest concurs se desfasoara de cinci ani de zile la nivel european sub egida Clubului Lions International si este dedicat tinerilor cu varste cuprinse intre 15 si 19 ani, implicati in activitatea de voluntariat in folosul comunitatii, tineri care au aptitudini remarcabile in domeniul de leadership, oratoric, precum si in domeniul scolar.
Concursul TANARUL AMBASADOR LIONS AL SECOLULUI 21 este al cincelea proiect national al Districtului 124 Lions Romania, alaturandu-se celor patru proiecte nationale existente si anume Lions Quest, Concursul Muzical, Afise pentru Pace si Tabara Internationala a Districtului 124.
Castigatorii concursului sunt:
  1. Locul 1 – Georgiana Agafia Bighescu – Club Leo Arad Maris
  2. Locul 2 – Denisa Judea – Club Leo Oradea Black Eagle
  3. Locul 3 – Rares Popescu – Club Leo Ramnicu Valcea Cozia
Castigatoarea concursului, Georgiana Agafia Bighescu va reprezenta tara noastra la concursul la nivel european, care se va desfasura in luna octombrie 2015 in cadrul Lions Europa-Forum la Augsburg, Germania.
Comisia de jurizare a fost formata din urmatorii membrii:
  1. Beniam Dragos – Vicepresedinte a Crucii Rosii Romane
  2. Adelheid Simon – Presedinte Federatia de Tineret German din Romania
  3. Sorina Bradea – Presedinte Fundatia Alternativa Romania
  4. Monica Bota – Manager Departament Logistica Takata Romania
  5. Ovidiu Martin – Director General Fundatia Crestina RCE Speranta Copiilor
La acest eveniment ne-au onorat cu prezenta dl Marius Popa, Guvernator District 124 Lions Romania, d-na Daniela Holzheimer, Vice-Guvernator II District 124 Lions Romania, d-na Catita Pascal, Presedinte Zona 5.2 Lions Romania, dl Radu Ignat, Vicepresedinte I Club Lions Arad, d-na Adriana Molnar, Presedinte Club Lions Arad 2007, d-na Ana Maria Molnar, Presedinte Leo Club Arad Maris.
Tinerii concurenti au prezentat in fata auditoriului proiecte de voluntariat care au impresionat prin mesajul lor din suflet pentru suflet atat publicul cat si comisia de jurizare.
Speram ca Georgiana sa ne reprezinte cu mult suflet si daruire si la concursul care se va desfasura la nivel european la Augsburg, in Germania.
Multumim sponsorilor nostrii, Combinatul Agroindustrial Curtici - d-l Dimitrie Musca si Auto Schunn Romania – d-na Elena Kovacs, pentru sprijinul acordat.
Club Lions Arad 2007
Organizator National