Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Comert ambulant cu tigari

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 9 ani si 3 saptamani
Vizualizari
1046

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Miercuri, 13 mai a.c., în jurul orei 6.00, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, aflat în serviciu de ordine publică, a depistat, în Piața Arenei din municipiul Arad, o persoană care oferea pachete cu țigări, spre comercializare în mod ambulant.
Persoana a fost legitimată în vederea stabilirii identității, aceasta fiind o femeie în vârstă de 55 de ani, cu domiciliul în municipiul Arad. Ea a fost depistată în timp ce oferea, persoanelor aflate într-o stație de tramvai, țigări netimbrate, de diferite mărci.
Jandarmii au luat măsura ridicării, în vederea confiscării, a celor 21 pachete cu țigări găsite asupra persoanei, și predării lor Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Timişoara, pentru luarea măsurilor ce se impun.