Arad

Cinema City Arad Atrium Mall

Detalii cinematograf

Adresa
Arad, Calea Aurel Vlaicu, nr. 10-12, Et. 2 (Atrium Mall)
Telefon
0257304333
Web
http://www.cinemacity.ro/
Categorie
Cinematografe
Modificat
acum 5 ani si 10 luni
Vizualizari
3874

Voteaza & Distribuie

Prezentare cinematograf

Cu o capacitate totala de 1621 de locuri si 10 sali, Cinema City Arad este multiplexul cu cel mai mare numar de sali digitale 3D din afara Bucurestiului, rata de digitalizare fiind de 50%.

Multiplexul ofera tehnologie de ultima generatie intr-un mediu premium, prin sali de cinema confortabile, dotate cu cele mai moderne echipamente, folosind renumitele proiectoare Kinoton si Christie si sunetul Dolby Digital Surround. Spectatorii vor beneficia si de un bufet de unde se pot cumpara gustari (popcorn, nachos, dulciuri) si bauturi racoritoare. In plus, inainte sau dupa film, spectatorii pot servi o cafea chiar in cafeneaua de incinta, dezvoltata de Cinema City, in parteneriat cu Strauss Romania.

Cinema City Arad este al 8-lea multiplex pe care reteaua internationala de cinematografe il deschide in Romania, din 2007 si pana in prezent. Multiplexurile Cinema City se afla in Bucuresti, Pitesti, Iasi, Timisoara, Cluj si Bacau. Odata cu deschiderea Cinema City Arad, compania isi va extinde numarul de sali operate la 82, care insumeaza peste 12.000 de locuri, consolidandu-si pozitia de lider al pietei. Pe finalul anului, in functie de ritmul constructiilor, Cinema City intentioneaza sa adauge portofoliului sau cinematografe in Braila, Baia Mare si Targu Mures.