Arad

C.S. Atletico Arad

Detalii club sportiv

Adresa
Arad, Strada Hunedoarei, nr. 27-37
Telefon
0257214249
Fax
0257214249
Web
www.atletico.ro
Categorie
Cluburi sportive
Modificat
acum 5 ani si 3 luni
Vizualizari
2003

Voteaza & Distribuie

Prezentare club sportiv

C.S. "ATLETICO" Arad a luat fiinta in anul 2001 . Argumentele principale aduse pentru infintarea acestuia au fost de natura istorica, sociala si sportiva.
Aradul este un oras cu valoroase traditii sportive, cu o mentalitate publica favorabila fotbalului si cu posibilitati umane si materiale ce pot asigura functionarea in bune conditiuni a unei unitati sportive.
Intreaga activitate fotbalistica in cadrul clubului se desfasoara sub semnul unor categorii morale, printr-o colaborare cu toti factorii educativi, pentru a armoniza solicitarile educationale cu cerintele integrarii sociale.
Colectivul tehnic are in componenta sa un coordonator si 5 antrenori, care gestioneaza procesul complex de pregatire fotbalistica a peste 200 de tineri jucatori cuprinsi in 10 echipe de diferite categorii de varsta. Toti antrenorii clubului sunt absolventi ai unor institutii de invatamant superior.
Angajamentul asumat de C.S."ATLETICO" Arad fata de lumea fotbalului juvenil il reprezinta implementarea unui concept modern de pregatire fotbalistica prin prestarea unor servicii de inalta calitate.
Prin contributia efectiva, directa, la cresterea capacitatilor de performanta la toate nivele formative ale clubului, conducerea administrativa si tehnica isi asuma responsabilitatea privind insertia activa a jucatorilor proprii in lumea fotbalistica.
De la infiintare si pana in prezent, echipele clubului au obtinut rezultate remarcabile in competitiile locale, nationale si internationale, devenind o prezenta semnificativa pe piata fotbalistica.
Prin relatiile pe care le intretine cu alte cluburi din tara si strainatate, C.S."ATLETICO" Arad, contribuie la stimularea si integrarea Aradului in contextul fotbalistic european.