Arad

ALE Imobiliare Arad

Detalii agentie imobiliara

Adresa
Arad, Strada Stefan Augustin Doinas, nr. 20
Telefon
0743036482, 0770314184
Web
www.aleimobiliare.com
Categorie
Agentii Imobiliare
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Vizualizari
1811

Voteaza & Distribuie

Prezentare agentie imobiliara

ALE Imobiliare Arad

ALE IMOBILIARE este una dintre cele mai noi agentii imobiliare din Arad, in spatele careia se afla o experienta acumulata timp de 10 ani. Obiectivul nostru este de a crea si de a implementa cele mai eficiente solutii necesare, pentru atingerea scopului clientilor nostri.

Pe o piata imobiliara in continua miscare si transformare, este important pentru noi sa fim mereu in pas cu noile cereri si oferte, intarind o relatie pe termen lung cu clientii nostri, relatie azata pe incredere si eficienta.

Ca o recompensa a eforturilor noastre, in prezent suntem in colaborare directa cu una dintre cele mai mari acompanii constructoare de cartiere rezidentiale din Arad.Astfel ca, pentru orice imobil ARED achizitionat prin intermediu nostru, comisionul este de 0%. Acesta este doar unul dintre avantajele colaborarii cu agentia noastra, atunci cand doriti sa cumparati un imobil nou in unul dintre complexele ARED.

Oferim servicii profesioniste in ceea ce priveste consilierea imobiliara, asistenta pe parcursul tranzactiei, vizionarea si promovarea proprietatilor clientilor. Va stam la dispozitie pentru orice este necesar pentru finalizarea tranzactiei, astfel incat Dvs. veti avea garantia ca imobilul tranzactionat prin intermediul nostru, este o investitie excelenta.