Arad

Actiune de combatere a comertului ilicit

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Vizualizari
555

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Duminică, 5 iulie a.c., jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad au desfășurat, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor de comerț ilicit.
Pe timpul acțiunii ce a avut loc în Piața Obor din municipiul Arad, a fost depistată o persoană care oferea, spre comercializare, tricouri inscripționate cu numele unor binecunoscute mărci.
Persoana în cauză a fost legitimată, în vederea stabilirii identității iar, după verificări, a rezultat că este un bărbat în vârstă de 31 de ani, Florin C., domiciliat în municipiul Arad. El nu a putut prezenta documente de proveniență a articolelor de îmbrăcăminte pe care le comercializa la un preț mic, deși purtau mărci cunoscute.
Având în vedere faptul că “punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare” reprezintă infracțiune, conform prevederilor Legii nr. 84 din 1998, republicată, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.