Arad

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/

Absolventi jandarmi repartizati la Arad

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 9 ani si 9 luni
Vizualizari
953

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Începând cu luna iulie a acestui an, în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, sunt repartizaţi pentru serviciu, un ofițer și un subofițer, absolvenți ai instituțiilor militare de învățământ.
Ofiţerul a absolvit, cu gradul de sublocotenent, Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti iar subofițerul a absolvit, cu gradul de sergent major, Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni. Ei au fost repartizați în subunități care desfășoară misiuni și au fost cuprinși într-un program de tutelă profesională, pe parcursul căruia vor cunoaște specificul activităților și misiunilor ce revin inspectoratului în zona de competență.
Tinerii absolvenți au fost primiți de comanda inspectoratului și au fost prezentaţi noilor colegi care le-au urat mult succes în cariera pe care au ales-o.Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro