Arad

Leading is everybody's Business

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 1 deceniu si 3 luni
Vizualizari
1437

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 2 iunie 2011 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Jim Bagnola, la Arad, pentru o sesiune de "Leading is everybody’s business"

Trainer-ul international in leadership, Jim Bagnola, revine cu workshop-ul "Leading is everybody’s business" in 2 iunie 2011 la Arad, la 2 luni dupa sustinerea aceleiasi sesiuni la Cluj-Napoca si Timisoara. Evenimentul este organizat de catre Human Performance Development International (HPDI) si se adreseaza tuturor managerilor si antreprenorilor aflati in pozitie de conducere, care isi doresc sa aduca schimbare organizatiei si mediului din care fac parte.

In cadrul workshop-ului, Jim Bagnola va surprinde detalii despre necesitatea de a dezvolta competentele necesare pentru ca angajatii, dar si managerii si antreprenorii sa devina lideri in cadrul organizatiei din care fac parte.

Discursul se va centra pe importanta liderului in cadrul unei organizatii, dar si pe cum modul in care liderul conduce oamenii si procesele din cadrul organizatiei influenteaza direct performanta acesteia.

Subiectele abordate vor raspunde la intrebari precum:

"Care este semnificatia relatiilor in procesul de leadership?",

"Cum poti sa maximizezi influenta liderul pentru o performanta mai crescuta?",

"Care sunt cele 5 metode prin care ii putem influenta pozitiv pe ceilalti din cadrul organizatiei?", "Titlul ierarhic al unei persoaneii confera in mod automat si statutul de lider?",

"Care este sursa celor 80% din problemele de la locul de munca?".

Jim Bagnola are o experienta de peste 30 ani ca trainer, coach si consultant si este specializat in Leadership, Stress Management, Customer Service, Coaching Skills si Change Management. Intreaga filosofie a expunerilor lui Jim se concentreaza pe conceptul de Professional Human BeingsTM, iar scopul acestuia este sa formeze profesionisti.

Lista clientilor internationali ai lui Jim Bagnola include NASA, NATO, U.S. Department of Defense, Shell Oil Company, Philips Electronics, Motorola, 3M, General Motors, Siemens si multi altii. In Romania, in cei 10 ani de prezenta, trainer-ul american a oferit consultanta Administratiei Prezidentiale, Allianz Tiriac, GFK, Lafarge, LEADERS Romania, McCann Erickson, OMV, TAROM si altor organizatii.

In prezent, Jim Bagnola este Senior Partner al firmei de consultanta "The Leadership Group" si figureaza in top 30 speakeri internationali in leadership, conform Leadership Gurus International, alaturi de John C. Maxwell, Tom Peters sau Stephen Covey.

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/