Arad

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Aradenii pot proba rame de ochelari dupa chipul si asemanarea lor

Aradenii pot proba rame de ochelari dupa chipul si asemanarea lor

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
1341

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Nu suntem perfecti ca oameni, si cu atat mai putin, nu avem o vedere perfecta. Si chiar daca s-au inventat tot felul de interventii cu laser sau nu pentru corectarea dioptriilor, acestea sunt costisitoare si nu garanteaza de multe ori reusita.

Mai exista varianta lentilor de contact dar pentru multi dintre noi nu e confortabil sa le schimbi la cateva saptamani, si, mai mult decat atat, in cazul persoanelor sensibile, pot aparea iritatii la nivelul pielii din jurul ochilor datorita introducerii si scoaterii acestor lentile. Prin urmare, cea mai buna varianta si cea mai la indemana in cazul problemelor oculare ramane pentru perechea de ochelari clasica, asa cum o stim. Si daca lentilele si dioptriile ne sunt recomandate de catre medic,ramele de ochelari le alegem noi. Intrebarea totusi ramane, CUM ALEGEM?

Indiferent ca vorbim despre rame ochelari barbati sau rame de ochelari pentru femei, alegerea nu e atat de usoara pe cat pare pentru ca vorbim de un accesoriu pe care il vom purta o perioada mai indelungata. Daca o pereche de blugi sau niste pantofi ii putem schimba dupa bunul plac, ramele de ochelari nu sunt un moft atunci cand ai cu adevarat nevoie de ei si trebuie purtati zilnic.

Nu o sa alegem in locul tau, dar in urmatoarele randuri iti vom prezenta cateva sugestii practice care te vor ajuta sa faci alegerea potrivita. In primul rand, trebuie sa stii faptul ca oamenii au in general 5 tipuri de forme ale fetei. Si aici nu vorbim neaparat de rase pentru ca s-a demonstrat ca formele faciale se gasesc si la rasa caucaziana, africana sau mongoleza.

Ideea e ca daca alegi o rama potrivita cu forma si conturul chipului tau, o sa te simti confortabil. In schimb, daca faci o alege neinspirata, trasaturile fetei pe care poate tu doreai sa le ascunzi vor iesi la lumina si iti vor crea un disconfort. Nu e un secret pentru nimeni ca una dintre cele mai comune forme faciale este cea ovala. Vorbim de persoanele care au fruntea si obrajii rotunjiti. Echilibrata si simetrica, pe fata ovala se potrivesc in general toate tipurile de forme de rame, atat cele rotunde cat si cele patrate sau ovale.

Dar, ca si recomandare, ar fi bine sa alegeti rame patrate sau rectangulare pentru ca design-ul lor contureaza si mai clar forma pometilor si echilibreaza linia maxilarului. Pentru un plus de stil, in special pentru reprezentatele sexului frumos, sunt potrivite si ramele tip „fluture” sau „ochi de pisica”.

Daca in schimb vorbim de o fata rotunda, aici cele mai potrivite rame raman ramele rectangulare. O fata rotunda are ca si caracteristici vizuale obrajii rotunzi si fruntea lata, iar aceste elemente pot fi conturate cu ajutorul unei rame desenata in linii drepte. In cazul in care avem o fata usor patrata, cu frunte lata si maxilare puternice, atunci se recomanda rame ovale sau rotunde care vor echilibra vizual aceste caracteristici. Cu ajutorul unor rame ovale de exemplu, linia sprancenelor se va integra perfect iar rezultatul va fi unul neasteptat.

Exista si persoane care au o forma rectangulara a fetei. Avand in vedere ca aceste fete sunt alungite, cea mai buna varianta pentru acest tip de fizionomie o reprezinta ramele de ochelari care au partea de sus mai evidenta si marginile rotunde.

Ultima varianta de forma faciala este chipul in forma de inima. Vorbim practic de persoanele care au o frunte lata, un maxilar si o barbie mica. Pentru aceasta situatie, ideale ar fi ramele fara contur sau cu forme mici si usor patrate, sau sa alegem rame inguste. Ca sa descoperi ce fel de rame ti s-ar potrivi te invit pe pagina noastra ca sa descoperi cele mai noi modele de rame ochelari.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro