Arad

Les Films de Cannes à Arad

Les Films de Cannes à Arad

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 1 an si 4 zile
Apartine de
Cinema Arta
Vizualizari
240

Voteaza & Distribuie

Descriere

Les Films de Cannes à Arad

Unul dintre cele mai importante evenimente cinematografice ale anului se întâmplă la Cinema Arta între 20 şi 22 octombrie. Filmele de la Cannes ajung la Arad!

La 8 luni după iniţierea programului de filme de artă la cinematograful arădean omonin, cele mai importante filme arthouse ale anului vor rula şi în Arad pe marele ecran!

Printre surprizele pregătite pentru cinefilii arădeni se vor număra:
▶ 3 zile de filme premiate în 2017 la Cannes, inclusiv câștigătorul Palme d'Or, „The Square” (r. Ruben Östlund);
▶ proiecția specială a filmului „Sicilian Ghost Story ” (r. Fabio Grassadonia, Antonio Piazza), în prezenţa regizorului Antonio Piazza, care va participa la o sesiune de Q&A.

Filmul „Sicilian Ghost Story" a deschis anul acesta secțiunea Semaine de la Critique de la Cannes și va fi proiectat în prima zi a festivalului. În 22 octombrie, în cea de-a treia şi ultima zi a festivalului va avea loc proiecţia filmului sudez „The Square”, câștigătorul Premiului Palme d’Or pentru cel mai bun film, în 2017. Arădenii vor avea ocazia de a viziona de asemenea şi filmele premiate pentru scenariu, interpretare masculină şi cu premiul juriului.
----

Intrarea la proiecţii se va realiza pe bază de bilet sau pe baza unui abonament care permite accesul la toate proiecţiile din cadrul festivalului.

Biletele şi abonamentele pot fi achiziționate în avans de la Cafeneaua Literara Joy's sau la Cinema Arta, înainte de începerea proiecţiilor.

Preţ bilete:
10 lei normal (adult)
7 lei redus (elev, student şi pensionar)

Preţ abonamente:
45 lei normal (adult)
35 lei redus (elev, student şi pensionar)