Arad

Gradinita Program Prelungit Nr. 13

Gradinita Program Prelungit Nr. 13

Detalii

Adresa
Arad, Strada Ion Georgescu, nr. 7
Telefon
0257281205
Fax
0257281205
Web
www.gradipp13albinuta-arad.ro
Categorie
Gradinite
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
2140

Voteaza & Distribuie

Descriere

Gradinita Program Prelungit Nr. 13 din Arad

Voinţa, vivacitate, imaginaţie, inteligenta, sinceritate, spontaneitate, entuziasm si energie...sunt doar câteva dintre calitătile pe care speram sa le dobândeasca copiii, fiind inconjurati cu PERSEVERENTA, SPERANTA si cu multa, multa DRAGOSTE.

In gradinita, fiecare copil este intâmpinat cu caldura, este invatat cu rabdare astfel daruindu-i aripi cu care sa zboare in lume...este locul minunat in care copii invata jucându-se într-un mediu educational securizat, prietenos, stimulativ unde nu obosesc niciodata sa creeze dar si sa viseze.

Pentru ca VISUL nostru sa se apropie cat mai mult de al dvs., va asteptăm cu sugestii si opinii constructive! Haideti, asadar, SA VISAM impreuna pentru copiii nostri pentru ca nimic din ceea ce faureste omul, in efemera sa existenta, nu se ridica atât la creatie, daruire de sine, pe cit este cresterea, educarea, dezvoltarea copiilor - cea mai sensibila bucurie a vietii.

Activitatea noastra prescolara ramâne cu disponibilitati pentru schimbare si innoire , disponibila la nivel comunitar, bazata pe parteneriate, pentru că noi educatorii, contribuim la formarea si dezvoltarea personalitătii copilului, ne dorim ca fiecare copil sa atinga potential maxim de dezvoltare.

Orar

Luni - Vineri: 7:30 - 19:00

Filtre

Tip locatie: De stat
Tip program: Prelungit
Limba de predare: Limba romana
Dotari/facilitati: Dormitoare, Gradina, Loc de joaca, Sala de mese, Terasa, Vestiare
Activitati: Cunoasterea mediului, Desen, Educatie rutiera, Lectii deschise, Serbari