Arad

Family Job

Family Job

Detalii

Adresa
Arad
Telefon
0743487241
Web
www.familyjob.eu
Social links
Categorie
Firme de recrutare
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
783

Voteaza & Distribuie

Descriere

SC FAMILY JOB SRL - prestari servicii de selectie si recrutare de personal

Activitatea noastră este foarte concentrată și în țară, în special în Arad, Timișoara, Baia Mare și Satu Mare. În țară, avem o disponibilitate variată de locuri de muncă, extinse până la poziții cheie în administrarea afacerilor, de la secretariat și asistent manager, la contabilitate, poziții economice, poziții în departamentele de resurse umane, până la poziții de management în cadrul unor companii de top.

În Germania suntem prezenți în două dintre cele mai importante centre economice ale țării, Bayern și Munchen, dar și în Augsburg.

Valorile noastre se orientează către sincronizarea perfectă între cerințele angajatorului și așteptările angajatului, astfel încât colaborarea dintre cele două părți să înceapă în cele mai bune condiții și să fie mutual profitabilă. Suntem alături de ambele părți pe toată durate procesului de recrutare și selecție, oferind consultanță specializată, astfel încât în momentul încheierii contractului termenii colaborării să fie clari, iar părțile să îți cunoască drepturile și obligațiile.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00