Cinema City Arad Atrium Mall

Imi place (apasati din nou pentru a anula) 0 voturi Nu imi place (apasati din nou pentru a anula)
AdresaArad, Calea Aurel Vlaicu, nr. 10-12, Et. 2 (Atrium Mall)
Telefon0257304333
Webhttp://www.cinemacity.ro/
CategorieCinematografe
Modificatacum 10 luni si 3 saptamani
Vizualizari1762

Descriere

Cu o capacitate totala de 1621 de locuri si 10 sali, Cinema City Arad este multiplexul cu cel mai mare numar de sali digitale 3D din afara Bucurestiului, rata de digitalizare fiind de 50%.

Multiplexul ofera tehnologie de ultima generatie intr-un mediu premium, prin sali de cinema confortabile, dotate cu cele mai moderne echipamente, folosind renumitele proiectoare Kinoton si Christie si sunetul Dolby Digital Surround. Spectatorii vor beneficia si de un bufet de unde se pot cumpara gustari (popcorn, nachos, dulciuri) si bauturi racoritoare. In plus, inainte sau dupa film, spectatorii pot servi o cafea chiar in cafeneaua de incinta, dezvoltata de Cinema City, in parteneriat cu Strauss Romania.

Cinema City Arad este al 8-lea multiplex pe care reteaua internationala de cinematografe il deschide in Romania, din 2007 si pana in prezent. Multiplexurile Cinema City se afla in Bucuresti, Pitesti, Iasi, Timisoara, Cluj si Bacau. Odata cu deschiderea Cinema City Arad, compania isi va extinde numarul de sali operate la 82, care insumeaza peste 12.000 de locuri, consolidandu-si pozitia de lider al pietei. Pe finalul anului, in functie de ritmul constructiilor, Cinema City intentioneaza sa adauge portofoliului sau cinematografe in Braila, Baia Mare si Targu Mures.